Nekem egyedi gyöngysor, a barátomnak egyedi póló

Nemrég a barátommal egy kiállításon voltunk, ahol magyar iparművészek és ékszerészek munkáit lehetett megtekinteni. Egyszerűen lenyűgözött az a sok csodálatos ékszer, fülbevaló, karkötő és nyaklánc, amit láttam a standokon! Nehezemre esett a választás. Nem akartam túl sokat költeni, de legszívesebben mindent megvettem volna! Különösen a gyöngyfűzött és gyöngyszövött ékszerek kerítettek a hatalmukba. Nagyon megtetszettek, sehol nem láttam még ehhez fogható igényes és egyedi ékszereket! A barátom persze jót nevetett rajtam, mert tudja, hogy a gyöngy ékszerek a gyengéim. Ha elég türelmem lenne hozzá, talán én is nekiállhatnék, hogy ezeket a csodákat elkészítsem, de attól tartok, kézügyességem így sem lenne sokkal több. Így hát maradnak a vásárok.

Amíg jártunk-keltünk a standok között, fellapoztam a facebookomat is a telefonomon, és megakadt a szemem egy hirdetésen. LOLmarkt.hu – Férfi pólók, így reklámozta magát a LOLMarkt egyedi pólók készítésére specializálódott oldala. Mutattam is a barátomnak, hogy szinte neki találták ki az oldalt ő ugyanis nagyon szereti, ha kifejezheti az egyéniségét az öltözékén keresztül. Márpedig a LOLMarkt segítségével könnyedén és kreatívan megvalósítható ez a koncepció. Az oldal ugyanis tele van jobbnál jobb egyedi póló minta ötletekkel, de ha elég kreatív vagy, akár saját mintaötlettel is felkeresheted a csapatot. Akik kevésbé vállalkozó szelleműek, ne keseredjenek el – a LOLMarkt kínálatát ebben az esetben nekik találták ki!

A LOLMarkt.hu – Férfi pólók fülön ugyanis tematikus kategóriákba rendezve lehet keresgélni a jópofa minták között. Hangosan felkacagtam, mikor megláttam, hogy alkoholhoz és italozáshoz fűződő mintákat is találni az oldalon, én biztosan innen fogok választani a barátomnak! De ezen felül különböző hobbikhoz vagy neves alkalmakhoz, ünnepekhez is találtok itt minta ötleteket. Legyen szó szülinapról, névnapról, karácsonyról, vagy akár Valentin napról is, egy mókás és kreatív, egyedi megoldással készített ajándékkal sosem lőhettek mellé! Ezt még a pasik is imádni fogják, higgyétek el. Hiszen egy kis humorral minden férfi levehető a lábáról, a LOLMarkt pedig pont erre a koncepcióra építette fel a kínálatát. A csapat pedig néhány darab elkészítését ugyanolyan szívesen elvállalja, mint egy több tízfős csapatét. Így akár a párodat szeretnéd megajándékozni, akár egy legénybúcsú résztvevőinek készíttetsz pólót, a LOLMarkt-nál mindenképpen jó helyen jársz!

A pólók ráadásul az oldal tájékoztatása szerint minden esetben prémium minőségű anyagokból készülnek, legtöbbször pamutból vagy pamut-poliészterből. Így biztos lehetsz benne, hogy időtálló és komfortos ajándékkal lepheted meg, akit szeretsz. És ha mindez nem lenne elég: akár 2 munkanap alatt landolhat nálad a megálmodott és kiválasztott, egyedi készítésű póló! Ha még nem indítottad el a rendelésed, ne habozz tovább, és indítsd el most!