Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire

A férjem régi gumiabroncsából készítettem egy szobrot. Mostanában sok mással is megpróbálkozom a gyöngyözés mellett, és mikor a férjem megrendelte az új abroncsait a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalról, úgy döntöttem, hogy a régiket fel fogom használni valamilyen kreatív módon.

Egyébként Ő mindig a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire oldalról rendel abroncsokat,mivel ebben cégben megbízik. Náluk szerelteti fel az abroncsait is, ugyanis ennél a cégnél erre is van lehetőség.

Ha itt veszi valaki az abroncsokat és náluk is szerelteti fel, akkor arra fél év garanciát is adnak. Ezért választja a férjem mindig ezt az oldalt.

Persze az is fontos szempont, hogy nagyon jó minőségű abroncsokat árulnak, nagyon széles a választékuk is. Az utcai motoroktól kezdve a cross motorokon át a versenymotorokig minden modellre árulnak megfelelő gumit, amit nagyon hamar ki is szállítanak.

Nem csak a gumik minőségével, hanem a szereléssel is meg van elégedve. Igaz, hogy itta adnak fél év garanciát, ha náluk vásárolja a gumit, de eddig ezt még sosem kellett kihasználnia, miden itt vásárolt és felszerelt gumija sokkal tovább tartott, mint fél év.

A motorokon egyébként típustól és használattól függ, mikor kell kereket cserélni, de azt szokták mondani, hogy akkor kell, amikor már valami nem stimmel vele. Nem olyan , mint az autónál, hogy megadott időnként cserélni kell. Itt is figyelni kell a kopást, ezért sem mindegy, milyen abroncsot vesz az ember, hiszen itt két kerék viseli az összes terhelést, a motorral pedig a kanyarokba be kell dőlni, sokkal nagyobb felületen kopnak ezek a gumik, mint amik az autókon vannak.

A férjem szereti ezt a webshopot és szinte mindig csak innen vásárol, én pedig mostantól elkezdtem gyűjteni a használt abroncsait. Láttam ugyanis egy szerviz előtt, hogy abroncsokból készítettek minion szobrokat a bejárat elé, és én is szeretnék csinálni egyet, ehhez pedig tökéletesek lesznek az elhasznált abroncsai.