Minden, ami a nyomtatóhoz kellhet

Az egyik barátnőm imádja a gyöngy ékszereket, és egy ideje nem csak vásárolja és viseli őket, hanem el is kezdett gyöngyből ékszereket készíteni. Csodaszép nyakláncok, karkötők és fülbevalók dicsérik keze munkáját. Egy ideig csak önmagának fűztek a szebbnél szebb ékszereket, aztán ezekből a barátnők, rokonok, ismerősök is kaptak. Nincs is szebb ajándék egy névnapra, születésnapra, vagy akár karácsonyra is, mint egy magunk által készített ékszer.

Egy nap aztán a barátnőm úgy döntött, hogy megméretteti magát az online piactéren is, így árusítani kezdte az ékszereket. Tervezett egy klassz kis logót is hozzá, és nekiállt a nagyüzemi gyártásnak. Persze csak idézőjelben, hisz ezek ugyanúgy a saját keze által készített csodaszép ékszerek.

A vállalkozás kezdetekor hiába gondolt át mindent, volt, amire menet közben kellett rájönnie. Például ilyen a nyomtatás is. Ebben szerencsére a segítségére tudtam lenni. Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu – én őket ajánlottam neki és mindenki másnak is, aki nyomtatás terén a tanácsomat kérte.

Amiért nekem nagyon szimpatikus ez a webshop az az, hogy eredeti és utángyártott tintapatront, tonert is lehet rendelni a különféle nyomtatókhoz. Így mindenki maga döntheti el, hogy gyári vagy utángyártott festéket használ a nyomtatójában. Nyilván mindkettőnek megvannak az előnyei és hátrányai is, de ezt itt a vásárló mérlegelheti.

Nagyon tetszik, hogy itt mennyiségi kedvezménnyel köszönik meg a vásárlást. Minél többet veszek, a darabára annál kevesebbre jön ki, ráadásul a mennyiségi kedvezmények különböző termékekre is érvényesek, tehát nem kell minden színből hármat vennem, hogy jól járjak. Úgy is jár a kedvezmény, ha egy fekete és egy színes patront vásárolok. Én azért be szoktam tárazni a patronokból, hisz mindig jó, ha van otthon tartalék.

Akciós ár mellé ingyenes kiszállítás? Ilyennel azért nem nagyon szoktam találkozni, de a nyomtatóalkatrész.hu-nál igen, itt az akciók mellé még ingyen kiszállítás is jár, nem kell tehát a szállítási költséggel kalkulálni.

Sokféle gyártó modelljeihez vásárolhatunk itt tonereket, több mint egy tucat gyártó nyomtatóihoz. Nem csak a “nagyok”, a kisebb, kevésbé elterjedt nyomtatókhoz is találunk itt tintát. Legyen az akár utángyártott, akár gyári, eredeti. A tonereken kívül sokféle tintapatront is találunk a webáruházban, szintén több gyártó termékeihez.

Ami nagyon tetszik, hogy itt nem zsákbamacskát veszünk, hiszen a honlapon az összes nyomtatótípus fel van tüntetve, így nem eshet meg az, hogy rossz patront vagy tonert választunk, mert pontos típusszám alapján tehetjük a kosárba a terméket. Amire természetesen már két darabtól jár a mennyiségi kedvezmény.

Amikor először jártam ebben a webáruházban, alig találtam meg, hogy nekem milyen nyomtatóm is van otthon, mert csak görgettem és görgettem, és még mindig csak a felsorolások felénél jártam. Ebből is látszik, hogy nagyon sokféle nyomtatót találunk ma a piacon és a megnyugtató, hogy a nyomtatoalkatresz.hu webáruházban tintapatront is találunk ezekhez.

De nem csak festékeket találunk, hanem olyan alkatrészeket is, melyek szintén a nyomatókhoz valók. Olyan dobokat, melyek garantáltan kompatibilisek a nyomtatóval. Festékdobokat, beégetőegységet, tűzőkapcsot, olyan nyomtatóalkatrészeket, melyeket mi magunk is ki tudunk cserélni.

Egy nyomtató nem olcsó mulatság, és ugyan miért vennénk egy másikat, ha meghibásodik, ha meg is lehet javítani. Itt, a nyomtatóalkatrész.hu webáruházban rengeteg féle nyomtatóhoz találunk alkatrészeket. Így egy egyszerű alkatrészcserével meghosszabbíthatjuk a nyomtatónk élettartamát.

Legyen az lézer- vagy tintasugaras nyomtató, itt mindenhez találunk alkatrészt és festéket is. A tonereken és a tintapatronokon túl festékszalagot is találunk.

Aminek pedig a barátnőm a legjobban örült az az, hogy fotópapírt is lehet itt venni, ráadásul nagyon jó áron. Az pedig, hogy milyet válasszon, szintén egyszerű volt. Hisz itt leírják, hogy az adott papír matt-e vagy fényes, illetve ami még fontosabb, hogy milyen nyomtatóhoz való. Lézerhez vagy tintasugarashoz. A mennyiségi kedvezmények ráadásul itt is élnek, így a barátnőm nagyon örült, hogy ilyen sok mindent be tudott szerezni a nyomtatoalkatresz.hu webáruházából.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz - eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu

Említettem neki azt is, hogy a weblapon hasznos tanácsokat is olvashat. Lelkendezve közölte, hogy meg is tette. Olvasott egy cikket arról, hogy milyen szempontokat kell mérlegelni nyomtatóvásárlás előtt. Ő eddig ebbe nem is igazán gondolt bele, de most, hogy elolvasott erről egy írást, máris másképp látta a dolgokat. Hisz mérlegelni kell, hogy mennyit is szeretne nyomtatni az ember, ugye ennek vannak költségei, és lehet, hogy megéri egy drágább nyomtatóba beruházni, aminek olcsóbb a fenntartása. Van, amikor átbillen a mérleg. Szóval ez volt az egyik szempont, a mennyiség. Aztán az is fontos, hogy az ember jobbára fekete szöveges oldalakat nyomtat-e, mint például egy irodában, vagy épp csupa színt, mint például amikor fotókat nyomtatunk. A barátnőm valahol a kettő között van, hisz a logóhoz nem is kell olyan sok festék, de mégsem egy egyszerű fekete szöveg.

Így el kellett rajta gondolkodni, hogy tintasugaras nyomtatót vesz-e vagy lézert. Előbbinél az az előny, hogy nem drága, viszont ha nem használja sokáig, akkor a nyomtatófej beszáradhat, vehet újat, meg aztán mint kezdő vállalkozó neki az is fontos volt, hogy lehessen szkennerként is használni. Erre persze már a multifunkciós tintasugaras nyomatók is képesek. Végül a lézer mellett döntött.

Azért választotta ezt, mert fotókat nem, viszont jó minőségű ábrákat, logókat szeretett volna nyomtatni. Döntését nem bánta meg, mint ahogy azt sem, hogy a tonereket a nyomtatoalkatresz.hu webáruházból szerzi be. Így gyorsan, jó áron jut minőségi termékekhez.

Én azért is szeretek a nyomtatoalkatresz.hu webshopjában vásárolni, mert itt jelzik, hogy milyen termékek vannak raktáron, melyek azok, amiket 1-2 napon belül már meg is kapok. Nem fordulhat elő az,hogy a tintapatronra már égető szükségem lenne, viszont a futár még mindig nem érkezett meg.

Itt, a rendeléskor háromféle jelzést kapnak a termékek, a zöld pipa azt jelenti, hogy egy-két napon belül már házhoz is hozzák, a kék 1-4 napon belüli szállítást jelöl, a narancssárgákra pedig egy kicsit lehet, hogy várni kell. Bár sokszor előfordul az is, hogy ezek is megérkeznek hamar, egy-két napon belül.

Fizetni is többféleképpen lehetséges, így előreutalással, átutalással, utánvéttel és bankkártyás fizetéssel is. Utóbbit egy biztonságos, hitelesített rendszeren keresztül. A Barionnal megbízható módon végezhetjük el kártyás fizetéseinket, melyek pillanatokon belül a célban landolnak. Így már meg is kezdődhet a csomagunk összeállítása, mely akár másnap meg is érkezhet.

Most már nem csak én, hanem a barátnőm is jó szívvel ajánlja mindenkinek a nyomtatoalkatresz.hu-t, mint gyors és megbízható webshopot, ahol mindenki megtalálja azt a tonert, patront, ami a nyomtatójához kell.

Így, hogy a nyomtatással már nem volt gond, a barátnőm is nyugodtan készíthette tovább szebbnél szebb ékszereit, a vásárlók nagy-nagy örömére.