Megtaláltam a gyöngyékszereimhez illő táskát a neten

A CipoMarket.hu webshopban vásároltam egy nagyon klassz táskát, ami illik a legújabb gyöngyös karkötőmhöz és nyakláncomhoz. Színben és minden más tekintetben is. A gyöngyökkel való találkozásom már vagy tíz éve történt, először azt hittem, hogy milyen kis egyszerű dolog gyöngyöt fűzni. De aztán rájöttem, hogy nem is olyan könnyű. És arra is, hogy én ezt az egészet nagyon élvezem. Először csak magamnak készítettem a gyöngyöket. Nyakláncokat, fülbevalókat, karkötőt. Aztán kisebb gyöngyfigurákat is fűztem és ahogy teltek az évek, úgy tanultam, fejlődtem én is.

Ma már nem csak magamnak készítem a csodaszép mütyüröket, hanem a barátaimnak, szeretteimnek is ajándékba. Sőt, nemrégiben megfogalmazódott bennem az is, hogy jó lenne egy saját vállalkozást is indítani, persze ez még a jövő zenéje. Ami viszont biztos, hogy az ékszerekkel párhuzamosan elkezdtem odafigyelni arra is, hogy milyen cipőkben, táskákkal jelenek meg egy-egy helyen.

Az egyik barátnőm azt ajánlotta, hogy ha cipőt vagy táskát szeretnék vásárolni, látogassak el a CipoMarket.hu-ra, mert itt vannak a legjobb lábbelik a legjobb áron. Minőségi, márkás cipők, akciók és széles kínálat. Ettől nem is kell több egyébként, ha cipőt keres az ember. N

Nemrég például az őszi, téli cipőimet vásároltam meg itt. Csupa olyat, amire szükségem volt. Egy alkalmibb jellegű, de mégis kényelmes fekete darabot vásároltam, aztán egy nagyon dögös csizmát, és egy bakancsot is, ami szintén nagyon kényelmes. Nagyon örültem neki, hogy hamar megérkeztek a cipők és annak is, hogy a legtöbbhöz akciós áron jutottam hozzá. Hát igen, ez a CipoMarket.hu, ahol folyamatos akciókkal várják a vásárlókat. A keresztlányomnak is vettem már itt cipőt egyébként, ami igazi meglepetés volt számára, hisz az anyukáját kértem meg, hogy mérje le a lábát, és ő az egészről semmit sem tudott.

Egy szó mint száz, a cipomarket.hu mindenkire gondol, a nőkre, férfiakra, gyerekekre egyaránt. Itt minden olyan lábbelit meg lehet vásárolni, amire csak szükség lehet. Persze ha valakinek nincs kedve vagy ideje, nem kell végigböngésznie a több tízezres kínálatot, hisz remek szűrők segítik a tájékozódást, a vásárlást.

Ilyenek például a méretre való szűrés, vagy a színre, sarokmagasságra és például az árra. De ez csak egy apróság, a lényeg, hogy az egész felület felhasználóbarát és könnyen kezelhető.

De nem is erről akartam írni igazából, hanem a táskáról, amit a legújabb borostyán-gyöngyszettemhez találtam. Bizony, egy nőnek fontos, hogy az általa viselt holmik összhangban legyenek. Így vagyok ezzel én is, így amikor elkészültem a legújabb ékszerszettel, elhatároztam, hogy veszek egy új táskát is hozzá. Persze nem csak azért, hogy ehhez az ékszerhez viselni tudjam, de ha már amúgy is táskát veszek, jó, ha illik az ékszerekhez.

Szóval rákattintottam a CipoMarket.hu-ra, és teljesen elvarázsolt, amit ott láttam. Csodaszép táskák, szinte már éreztem is a finom, új illatukat, szinte már a kezemben is fogtam őket. Hát elég sokáig tartott, mire ki tudtam választani azt, amire a legjobban vágyom, de azért, mert egyébként vagy két tucatot is bele tudtam volna pakolni a kosábra. A lényeg, hogy megtaláltam az “igazit”, a legszebb táskát, ami illik a gyöngyékszereimhez is.