Lánybúcsú gyöngyökkel

Melyik nő ne szeretné a kis csecsebecséket? Ha csillog, vagy ha éppen valami kis kerekről van szó. Minden ilyesmit nagyon szívesen hordanak a nők, hiszen ezzel is érzik, hogy mennyire csinosak. Egy szép ékszer igazán fel tudja dobni a szettet, és joggal mondják, nem csak a ruha, de az ékszer is öltöztet. Ezen felbuzdulva, kis általánosítástól mentesen is állíthatom, hogy ékszerből sosem elég. Minden egyes alkalomra kell, legyen szó gyöngyről, vagy valamilyen drágakőről.

Most éppen a napokban a barátnőm miatt a gyöngy ékszerek között válogattunk. Nyomós indokunk van egy újabb gyöngy ékszer beszerzéséhez, ugyanis férjhez fog menni, és az esküvői ruhájához keresünk éppen egy megfelelő kiegészítőt. A gyöngy kiegészítőt még nem találtuk meg, ellenben a lánybúcsúja helyszínét már igen. Jó előre lefoglaltuk már a barátnőkkel, így gond nem volt azzal, hogy tuti helyünk legyen már a szezon közepén. De amiért is volt fontos, hogy jó időben lefoglaljuk már a lánybúcsú helyszínét, az pedig nem más volt, mint hogy egy igen tematikus napon voltunk. Nagyon ötletesen kigondoltuk az egész napot, de természetesen ehhez kellett egy csodálatos cég is, aki a szolgáltatását -azaz, hogy a Balaton közepén vitorláztat minket a hajóján – biztosítsa. Az egyik barátnőnk megtalálta a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linket, amely alapján már az első kattintások alkalmával rájöttünk, hogy nagyon jó helyen járunk, és mindig is ilyen különleges helyet kerestünk a barátnőnk lánybúcsúja számára.

Amikor is a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ linken tovább olvastunk, megláttuk, hogy nem csak fantasztikus szolgáltatásokat biztosít a cég, hanem a vitorláson feladatok és némi italozás is lehet. Ezek bizony elengedhetetlen részét képezik a lánybúcsúnak. De mindezek mellett, egy olyan csodálatos állapotban lévő vitorlással lehetünk a Balaton közepén, hogy sokan megirigyelhetnék.

Ezen cég nagyon vásárlóbarát módon, minden egyes apró részletre odafigyelve alakította ki azon csomagnak is nevezhető ajánlatait, melyeket olvasva könnyen ki tudtuk mi is találni, hogy mit is szeretnénk. Időben lefoglaltuk az időpontot, egy gyors telefonos egyeztetést követően, ahol nagyon készségesen, minden ötletünket figyelemmel kísérve hallgattak végig a cégtől. Mivel jókor szóltunk, az általunk kinézett időpontban még nem volt foglalás, így abban az időben tudtunk menni, amikorra alapból is elterveztük. Nagyon készséges volt a hozzáállása a cég alkalmazottjának. Már akkor ez is megtetszett a nekem és a barátnőimnek, így joggal várhattuk azt, hogy a vitorlázás maga is nagyon jó hangulatban fog zajlani. Alig vártuk már a napot, hogy a fedélzetre léphessünk és kihajózhassunk.

A vitorláshoz természetesen kapitány is járt, így nem nekünk kellett irányítanunk a hajót. Ez talán amúgy sem ment volna, de így, hogy kapitányunk volt, minden sokkal egyszerűbb volt. A hajó mérete teljes mértékben el lett találva, passzolt a kis lánybúcsús társaságunk méretéhez. Hiszen az is fontos, hogy ne kelljen nagy hajót bérelni, hogy ha kis társaság gyűlik össze. Ez így teljes mértékben szuper volt, nem kellett szűkösen lennünk. A csomagok közül, hogy milyen legyen a vitorlázás tematikája, azért is könnyű volt választani, mert a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon különböző csomagok közül lehet válogatni, a csapat életkorától, nagyságától, érdeklődésétől függően. Nagyon meg voltunk elégedve a vitorláson töltött óráinkkal. Igazán olyan életre szóló emlékkel lettünk gazdagabbak, amelyek nem csak a menyasszony lelkében hagytak mély nyomokat, hanem azokéban is, akik megszervezték és részt vettek a hajókázáson.