Hogy micsoda? Szentképek meg keresztek? 

Egy csoportban említettem, hogy készítek ilyet, nem tudták elképzelni, miről beszélek.
Most ezért elmondom itt.

Református hívő ember vagyok, 14 évesen döntöttem így, amikor megértettem, Isten személyesen engem is szeret és megváltott.

Azt tapasztalom, hogy az Ő jelenléte valóságos az életemben, átformál és vezet; az az élet, amit így élek, az jó, abszolút értelemben értve.

A vállalkozásom alapja is Istentől való elhívás: amikor megszűnt a munkahely, ahova visszamehettem volna a gyerekek után, adódott egy lehetőség, de nem volt az igazi; ekkor dönteni kellett. Egyértelmű utat kaptam arra, hogy éljek azzal a kreativitással, amit kaptam.

Miközben beletanultam egy vállalkozás vezetésébe, folyamatosan kerestem, miképpen tudnám egyértelművé tenni, hogy amit tudok, azt valójában kaptam, én csak élek vele.
Próbálkoztam már korábban is keresztény motívumokkal gyöngyből, de amikor kipróbálásra megrendelte az első 10 szettre való alapanyagot Igés medálokhoz, majd elkezdtem tervezni a feliratokat, éreztem először, hogy IGEN! Ez az!

 

Sola Scriptura - egyedül az Írás

Reformátusként a Biblia az elsődleges forrás Isten megismerésére, ezért a keresztén ékszerek számomra Isten üzenetét hordozó ékszerek.
Az Igehelyet is feltüntetem, mert fontosnak tartom, hogy ne a szövegkörnyezetből kiragadott néhány szót ismerjük csupán, hanem fellapozva a Bibliát az egész részt vagy fejezetet olvassuk el, jobban megértve, mi Isten üzenete számunkra.

Mivel a grafikai anyagot magam szerkesztem, lehetőség van rá, hogy saját, szívünknek kedves Igét írjak az ékszerbe, a szín is választható.

Az ékszereket nem csak saját részre, hanem ajándékként is ajánlom, ismerve egy másik személyt akár a gyülekezetből, az élethelyzetét, ezáltal bátoríthatjuk, mint egy Igés képeslap vagy könyvjelző - csak ez tartósabb és különlegesebb!

 

Az üzenet örök - a stílus mai!

A Biblia üzenete állandó és nem változik, nem úgy a divat vagy a kultúra. Éppen ezért helyeztem mai "környezetbe" a bibliai Igéket, ugyanakkor fontos az is, hogy a körítés ne vonja el a figyelmet.

Az ékszerekből egyelőre 1-1 szett készül, újrarendelésre van lehetőség, ennek elkészülési ideje maximum 2 hét.

A kollekció darabjai rendelhetőek itt a weboldalon >>