A nyár utolsó heteihez érkeztünk... mindig nagy örömmel várom az iskolai szünetet, mert millió lehetőséget érzek abban, hogy nem kell reggel időre rohanni, délután nincsenek kötelező lecke-ellenőrzések, különórák, menjidőbenaludni és egyéb fenyegetőzések.

Aztán hipp-hopp eltelik úgy, hogy mégse történik meg az, amire úgy vágyunk...

Azt gondolom például, hogy most szinte korlátlanul lehet a gyerekeknek barátokkal együtt lenni; jön-megy mind, és milyen jó lesz!
Vagy hogy hatalmasakat kirándulunk és társasozunk és bringázunk...
Aztán alszunk amíg jólesik, este kiülünk a hűvös nyári estébe egy jót beszélgetni... olyan idilli!

Valójában én ilyenkor is dolgozom, ezen a nyáron szerencsére rengeteg esküvői tervezést kaptam, így a napjaim nagy része a szokásos adminisztráció, alapanyagbeszerzés, tervezés-fűzés-egyeztetés körében zajlott; ha elkészült, fotózás, levelezés, újabb adminisztráció, postázás.

Közben bevásárlás, főzés, rendrakás-mosás-teregetés-takarítás stb., gyerekek bevonása a házimunkába, ami talán több energia, mintha mindent én csinálnék :D

A gyerekeknek folyamatosan program-javaslatokon is agyalok, különben beszippantja őket valamelyik dobozos izé, és hiába a kert, a medence, képesek lennének egész nap a szobában kuksolni - apropó, ez új, hogy van kertünk, nem is gondoltam, hogy ennyi munkát ad pluszban!

Úgyhogy nincs folyamatos munka, inkább sok-sok apró időt tudok kiszakítani, ami péntekre teljesen ki tud meríteni.

Mégsem cserélném el! Az, hogy jelen vagyok a gyerekeim életében, hogy házikosztot tudok nekik adni, hogy én osztom be mégiscsak az időmet, számomra felbecsülhetetlen, ám nem könnyű a mindennapi megvalósítás.

Az új tervek, ötletek, a célok, amiket el szeretnék érni, pedig nem hagynak nyugodni, új és új energiákat adnak, visznek előre. A visszajelzések pedig mind megerősítenek abban, hogy érdemes ezt csinálnom, tervezni, alkotni, mások életének egy picit részesévé lenni; öröm minden visszajelzés, hihetetlen azt átélni, hogy a munkám eredményeképpen örömöt vihetek valaki más életébe is!

Köszönöm Nektek a bizalmat, támogatást!

{jcomments on}

Vásárlóim mondták

Böbe

Szia Kriszti!

Most van pár perc időm írni, két fánksütés között. Csak azt akartam, hogy tudjál róla mekkora sikere volt ma az ékszerünknek. Még reggel ott vacilláltam a tükör előtt,

 

 

Legújabb blogbejegyzések

Villámgyors kevert sütemény 2 változatban

A legjobb ebben a kevert tésztában, hogy kb 15-20 perc alatt összekutyulható, utána a sütő végzi a dolgát.
Kevés hozzávalóból, kétféle variációban is megsütheted!

Bővebben ...

És veled mi van? Még mindig fűzögeted a gyöngyöket?

Jó időnként összefutni régi ismerősökkel, váltani pár mondatot, kölcsönösen rácsodálkozni egymás gyerekeire -hogy nőnek-, aztán rendre belefutok egy hasonló mondatba:
Még mindig gyöngyöt fűzöl? Ehhez hozzájárul egy sajátos arckifejezés is, amiben van óvatosság, hitetlenkedés, sőt, kételkedés, mintha azt kérdeznék ilyenkor: ez tényleg munka? Nem hagytál már fel ezzel az úri huncutsággal?

Bővebben ...

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1320 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1505 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1290 Ft
  • PostaPonton: 1720 Ft
  • MPL futárnál: 1905 Ft
Go to top