Minden színnek megvan a maga jelentése, így a kedvenc színed alapján azt is megtudhatod, hogy milyen is vagy valójában. Játékos összeállítás következik, és ékszert is ajánlunk neked!

Válaszd ki kedvenc színedet:

Fehér
A fehér szín fényességet szimbolizál, az ártatlanság és tisztaság jelképe. Tiszta, érzékeny személyiséget, nemességet sugall. Ha szereted ezt a színt, akkor a Bagoly medál  tökéletesen illik hozzád!

Sárga
Ez a napsugaras szín azonnal jókedvre derít, nevettet, vidámságot okoz, sőt egyes tesztek szerint még a gondolkodást is javítja, mivel az élénk szín aktiválja az agy vizuális központját. Akik ezt az élénk színt kedvelik, általában vezéregyéniségek, akik jó beszélőképességgel vannak megáldva. A „Mint a nap” fülbevaló pontosan ezt a napsugaras érzést testesíti meg.

Narancs
A narancsszín – tekintve, hogy tartalmazza a sárgát – boldogságot, életvidámságot, melegséget sugall. A félénk, szégyenlősebb embereket is bátrabbá, kezdeményezőbbé varázsolja. Növeli az étvágyat, az energiát. Akik ezt a színt kedvelik, életvidámak, jókedvűek, telis-tele szeretettel és gyengédséggel. Ékszereink közül a Korfu ősszel medál rejti magában ezt a vidám színt.

Piros
Erőteljes hatású, figyelemfelkeltő szín, amitől erősebbnek, életrevalóbbnak érezzük magunkat. A szín kedvelői kezdeményező, kreatív, fizikailag is aktív emberek. Vitalitást és energiát  sugároz, de a túl sok piros viselése agresszivitást válthat ki. A játékos Eperszezon fülbevaló viselése  esetén ettől nem kell tartanunk!

Lila
A hatalom és a spiritualitás színe. Különleges szín, hiszen egy nagyon meleg (piros) és egy nagyon hideg (kék) szín keveréke, így egyaránt rendelkezik hideg és meleg tulajdonságokkal. A királysággal, a hatalommal szokták társítani, az erőt, hatalmat, fényűzést, luxust, méltóságot, kreativitást, bölcsességet, varázslatot is szimbolizálja. A kreatív és különc emberek kedvenc színe. Mit szólnál egy lila színű Lorin medálhoz?

Kék
Csökkenti a stresszt, nyugtató és lazító hatású, biztonságérzetet nyújtó szín. Akik a kéket kedvelik, megbízhatóak és érzékenyek, értékelik az őszinteséget. Introvertált, önmagukba mélyedő emberek. Kedvenc ékszerük lehet a Türkiz inspiráció medál.

Zöld
Kiegyensúlyozottá tévő, testet-lelket nyugtató hatású szín. A természet színe, amely harmóniát és nyugalmat sugall, vonzza a tekintetet, ugyanakkor ellazít, nyugodttá tesz. A koncentrációban is segít. A zöld színt kedvelők rajonganak a természetért, kiegyensúlyozottak, bár néha túl óvatosak. Illik hozzájuk az Éjféli csillag tavasszal medál.

Barna
A föld színe nyugtató, harmonikus hatású – nem csoda, hogy a megnyugvást hozó dolgok (csoki, kávé, cigi) is mind barna színűek! A termékenység, szorgalom, szilárdság és megbízhatóság jelképe. A barna színt kedvelők szeretik a biztonságot, megbízhatóak és kiszámíthatóak, józan gondolkodású, két lábbal a földön álló emberek, akik hűségesek, és egészséges önbizalommal rendelkeznek. Egy olyan szépséges ékszer való nekik, mint az Ünnepi csipke medál.

Fekete
A fekete színnek van némi depresszív hatása, ám ugyanakkor segíti a befelé fordulást, hogy figyelmünket bensőnkre koncentrálhassuk. Békét és kegyelmet hoz. Akik szívesen hordanak feketét, szeretik megkülönböztetni magukat a többiektől, és szeretnének érdekesnek tűnni. Ha az Alvéoline nyakláncot veszik fel, ez sikerülni is fog nekik.

Vásárlóim mondták

Andrónyi Rita

Kedves Krisztina!

Ma megkaptam az ékszereket és mese szépek.  Nagyon köszönöm.
 
Üdvözlettel
Andrónyi Rita, Érd

 

 

Legújabb blogbejegyzés

Ezért NE vegyél gumidamilos karkötőket!

Azt mondta minap egy ismerősöm a karján lévő ásvány karkötőkre mutatva: ilyeneket te is tudnál csinálni, nem?
Nos, nem, ilyenekre képtelen lennék!

Bővebben...:

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Figyelem!

Egyedi rendelések határideje: 2018. december 10.
(pontos szín, méret, Ige megadásával - ékszertől függően)

December 10 után csak a webáruházi készletre lehet rendelést leadni.

Utolsó postázási nap: 2018. december 18. kedd

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1090 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1310 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1240 Ft
  • PostaPonton: 1440 Ft
  • MPL futárnál: 1660 Ft
Go to top