Minden színnek megvan a maga jelentése, így a kedvenc színed alapján azt is megtudhatod, hogy milyen is vagy valójában. Játékos összeállítás következik, és ékszert is ajánlunk neked!

Válaszd ki kedvenc színedet:

Fehér
A fehér szín fényességet szimbolizál, az ártatlanság és tisztaság jelképe. Tiszta, érzékeny személyiséget, nemességet sugall. Ha szereted ezt a színt, akkor a Bagoly medál  tökéletesen illik hozzád!

Sárga
Ez a napsugaras szín azonnal jókedvre derít, nevettet, vidámságot okoz, sőt egyes tesztek szerint még a gondolkodást is javítja, mivel az élénk szín aktiválja az agy vizuális központját. Akik ezt az élénk színt kedvelik, általában vezéregyéniségek, akik jó beszélőképességgel vannak megáldva. A „Mint a nap” fülbevaló pontosan ezt a napsugaras érzést testesíti meg.

Narancs
A narancsszín – tekintve, hogy tartalmazza a sárgát – boldogságot, életvidámságot, melegséget sugall. A félénk, szégyenlősebb embereket is bátrabbá, kezdeményezőbbé varázsolja. Növeli az étvágyat, az energiát. Akik ezt a színt kedvelik, életvidámak, jókedvűek, telis-tele szeretettel és gyengédséggel. Ékszereink közül a Korfu ősszel medál rejti magában ezt a vidám színt.

Piros
Erőteljes hatású, figyelemfelkeltő szín, amitől erősebbnek, életrevalóbbnak érezzük magunkat. A szín kedvelői kezdeményező, kreatív, fizikailag is aktív emberek. Vitalitást és energiát  sugároz, de a túl sok piros viselése agresszivitást válthat ki. A játékos Eperszezon fülbevaló viselése  esetén ettől nem kell tartanunk!

Lila
A hatalom és a spiritualitás színe. Különleges szín, hiszen egy nagyon meleg (piros) és egy nagyon hideg (kék) szín keveréke, így egyaránt rendelkezik hideg és meleg tulajdonságokkal. A királysággal, a hatalommal szokták társítani, az erőt, hatalmat, fényűzést, luxust, méltóságot, kreativitást, bölcsességet, varázslatot is szimbolizálja. A kreatív és különc emberek kedvenc színe. Mit szólnál egy lila színű Lorin medálhoz?

Kék
Csökkenti a stresszt, nyugtató és lazító hatású, biztonságérzetet nyújtó szín. Akik a kéket kedvelik, megbízhatóak és érzékenyek, értékelik az őszinteséget. Introvertált, önmagukba mélyedő emberek. Kedvenc ékszerük lehet a Türkiz inspiráció medál.

Zöld
Kiegyensúlyozottá tévő, testet-lelket nyugtató hatású szín. A természet színe, amely harmóniát és nyugalmat sugall, vonzza a tekintetet, ugyanakkor ellazít, nyugodttá tesz. A koncentrációban is segít. A zöld színt kedvelők rajonganak a természetért, kiegyensúlyozottak, bár néha túl óvatosak. Illik hozzájuk az Éjféli csillag tavasszal medál.

Barna
A föld színe nyugtató, harmonikus hatású – nem csoda, hogy a megnyugvást hozó dolgok (csoki, kávé, cigi) is mind barna színűek! A termékenység, szorgalom, szilárdság és megbízhatóság jelképe. A barna színt kedvelők szeretik a biztonságot, megbízhatóak és kiszámíthatóak, józan gondolkodású, két lábbal a földön álló emberek, akik hűségesek, és egészséges önbizalommal rendelkeznek. Egy olyan szépséges ékszer való nekik, mint az Ünnepi csipke medál.

Fekete
A fekete színnek van némi depresszív hatása, ám ugyanakkor segíti a befelé fordulást, hogy figyelmünket bensőnkre koncentrálhassuk. Békét és kegyelmet hoz. Akik szívesen hordanak feketét, szeretik megkülönböztetni magukat a többiektől, és szeretnének érdekesnek tűnni. Ha az Alvéoline nyakláncot veszik fel, ez sikerülni is fog nekik.

Vásárlóim mondták

F. Erika

Szia!

Megjöttek. Gyönyörűek! Köszönöm :)

 

 

Legújabb blogbejegyzések

Villámgyors kevert sütemény 2 változatban

A legjobb ebben a kevert tésztában, hogy kb 15-20 perc alatt összekutyulható, utána a sütő végzi a dolgát.
Kevés hozzávalóból, kétféle variációban is megsütheted!

Bővebben ...

És veled mi van? Még mindig fűzögeted a gyöngyöket?

Jó időnként összefutni régi ismerősökkel, váltani pár mondatot, kölcsönösen rácsodálkozni egymás gyerekeire -hogy nőnek-, aztán rendre belefutok egy hasonló mondatba:
Még mindig gyöngyöt fűzöl? Ehhez hozzájárul egy sajátos arckifejezés is, amiben van óvatosság, hitetlenkedés, sőt, kételkedés, mintha azt kérdeznék ilyenkor: ez tényleg munka? Nem hagytál már fel ezzel az úri huncutsággal?

Bővebben ...

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1320 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1505 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1290 Ft
  • PostaPonton: 1720 Ft
  • MPL futárnál: 1905 Ft
Go to top