Kedves Menyasszonyok!

Célom, hogy megtaláld a tökéletes kiegészítőket a ruhádhoz, ízlésedhez, ezért esküvői ékszer tervezésre is van lehetőség!

Több módon is elindulhatsz:

  1. Találsz egy (két, három...) fotót a neten, amit elküldesz nekem, ez alapján elkezdjük az egyeztetést.
  2. Találsz nálam olyan ékszert, ami megtetszik, csak szeretnél rajta változtatást (más szín vagy méret alapból "jár", itt a fazonra gondolok).
  3. Küldesz fotót a ruhádról (legjobb, ha Te is benne vagy), és rám bízod néhány instrukció kíséretében!

Mit tudok és mit nem?

A végeredményt illetően: ötvös nem vagyok!

Vagyis forrasztott fém részeket, fémre rögzített köves strasszokat nem tudok készíteni, ám hasonló látványt el lehet érni fűzötten is.

Itt egy példa rá: a baloldali képet kaptam, hogy ezüst-fehér színben készítsem el; a jobboldali a fűzött végeredmény!

 

Árak, tarifák, kedvezmények

Webshopos ár: tartalmazza az ékszer(ek) kért színben és méretben való elkészítést, változtatás nélkül.

Szett kedvezmény: a végösszegből 10% kedvezményt adok, ha egyszerre legalább 2 esküvői ékszert rendelsz (pl nyaklánc és fülbevaló)

Tervezési díj: küldött fotó vagy más egyedi elképzelés esetén 3000-7000 Ft tervezési díj még hozzájön az ékszer végleges árához.
Tervezés esetén ugyanis extra idő, amíg az elképzelés formát önt, gyakran többször is nekifutok, hogy a legjobb eredményt érjem el.
Ha elkezdtük az egyeztetést, megmondom a várható tervezési díjat, nem fog meglepetésként érni!

Módosítási díj: amennyiben változtatást kérsz egy korábban már általam elkészített ékszerhez képest (ez lehet egy webshopban kinézett ékszerem, vagy terveztetett ékszer, amihez szeretnéd, hogy még hozzányúljak), és úgy vélem, a változtatás időben jelentősebb, 1000-5000 Ft körüli extra díjjal számolhatsz.

 

Hogyan kapsz akkor árajánlatot?

Ha a webshopból rendelsz, minden egyértelmű, az árakat világosan megtalálod!

Ha webshopból rendelsz, de mondjuk más elrendezést, több/kevesebb sort stb. szeretnél, akkor a visszaigazolásban jelzem, várhatóan lesz-e és mennyi a módosítási díj. Ha a változtatás nem jelentős, akkor természetesen nem számolom fel!

Ha egyedi tervezést kérsz fotó vagy saját elképzelés alapján, lesz egy árajánlatom az ékszer(ek)re, plusz lesz egy tervezési díj.
Amennyiben elkészül a neked tervezett ékszer, és meggondolod magad valamely részével kapcsolatban, emiatt változtatni kell rajta, jelezni fogok egy plusz módosítási díjat is.

 

Nem lesz ez így túl sok?

A folyamat során igyekszem mindig időben, egyértelműen jelezni, hol tartunk, bevonlak menet közben is, ha szükségesnek érzem.

Arra is van mód, hogy maximáld az árat: jelzed, mennyi a legtöbb, ami árban belefér részedről.
Ha úgy érzem, emiatt kompromisszumokat kell kötni a készülő ékszerrel kapcsolatban, jelezni fogom Neked: a végső döntés a Tiéd!

Garanciáimat itt találod >>