Hírlevél olvasóimat megkérdeztem, milyen ékszerekre vágynak a következő szezonban?

Nem volt könnyű összesítenem, mert rettentő sokfélék vagytok -és ez így van jól!

Néhány irány kirajzolódott azért, lássuk:

Színek

Sokan írtátok az őszi színvilágot, főleg az idősebb válaszolók: aranyló földszínek, barnák, zöldek, piros-bordó-narancs árnyalatok jöttek elő legtöbbet. Érdekes ellentét, hogy ezek bár élénk színek, mégis sokan a világos jelzőt is használtátok, sokszor mellékerült a fehér, bézs, krém is. Vajon nem vágyunk a sötétre, hidegre? Én biztosan nem!

 

A fiatalabbak a hidegebb színek felé vonzódnak, türkiz kékkel, kék zölddel, jégkék, sötétkék volt a legtöbb, de a csillogás, az ezüst és a lilák is erőteljesen megjelentek a leírásokban.

Összhatás

Nagyon tetszett, hogy sokan az egyszerűséget találjátok vonzónak, akár színösszeállításban, akár formában. Pasztell színek, egyszínű nyaklánc, fém-ezüst dominancia mellé csupán egyetlen telt és élénk szín a vágyódás tárgya, vagy épp a színátmenetességet javasoljátok.


Ugyanakkor gyakran felmerült az igény, hogy valami csavar, trükk vagy szokatlan, érdekes vonás jelenjen meg az ékszerben. Kihívás elé állítotok...!

Stílus

Alapvetően két stílust véltem felfedezni.

1. Elegánsan egyszerű: klasszikusnak is mondhatnám, ami egy idősebb nő számára is bátran hordható, ünnepi, alkalmi, így képzelem el. Amiben mégis van egyediség, különleges.

2. Laza, tinis: itt jöhetnek a hosszú láncok érdekes kiegészítőkkel vagy megoldásokkal, kitűzők, hajbavalók, bogyók, formák...

Szettekről

Bár nem volt külön kérdés, mégis örültem, hogy sokan kitértetek rá!

A hidegebb hónapokban úgy láttam, nem igényeltek teljes szettet (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő), inkább az alábbi párosításokat kedvelitek:

- karkötő és fülbevaló

- medál és gyűrű

- karkötő és nyaklánc

 Neked más a véleményed? Írd meg!