Hírlevél olvasóimat megkérdeztem, milyen ékszerekre vágynak a következő szezonban?

Nem volt könnyű összesítenem, mert rettentő sokfélék vagytok -és ez így van jól!

Néhány irány kirajzolódott azért, lássuk:

Színek

Sokan írtátok az őszi színvilágot, főleg az idősebb válaszolók: aranyló földszínek, barnák, zöldek, piros-bordó-narancs árnyalatok jöttek elő legtöbbet. Érdekes ellentét, hogy ezek bár élénk színek, mégis sokan a világos jelzőt is használtátok, sokszor mellékerült a fehér, bézs, krém is. Vajon nem vágyunk a sötétre, hidegre? Én biztosan nem!

 

A fiatalabbak a hidegebb színek felé vonzódnak, türkiz kékkel, kék zölddel, jégkék, sötétkék volt a legtöbb, de a csillogás, az ezüst és a lilák is erőteljesen megjelentek a leírásokban.

Összhatás

Nagyon tetszett, hogy sokan az egyszerűséget találjátok vonzónak, akár színösszeállításban, akár formában. Pasztell színek, egyszínű nyaklánc, fém-ezüst dominancia mellé csupán egyetlen telt és élénk szín a vágyódás tárgya, vagy épp a színátmenetességet javasoljátok.


Ugyanakkor gyakran felmerült az igény, hogy valami csavar, trükk vagy szokatlan, érdekes vonás jelenjen meg az ékszerben. Kihívás elé állítotok...!

Stílus

Alapvetően két stílust véltem felfedezni.

1. Elegánsan egyszerű: klasszikusnak is mondhatnám, ami egy idősebb nő számára is bátran hordható, ünnepi, alkalmi, így képzelem el. Amiben mégis van egyediség, különleges.

2. Laza, tinis: itt jöhetnek a hosszú láncok érdekes kiegészítőkkel vagy megoldásokkal, kitűzők, hajbavalók, bogyók, formák...

Szettekről

Bár nem volt külön kérdés, mégis örültem, hogy sokan kitértetek rá!

A hidegebb hónapokban úgy láttam, nem igényeltek teljes szettet (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű, karkötő), inkább az alábbi párosításokat kedvelitek:

- karkötő és fülbevaló

- medál és gyűrű

- karkötő és nyaklánc

 Neked más a véleményed? Írd meg!

Vásárlóim mondták

B. Anna

Kedves Kriszta!

Ma érkezett meg a postával az Általad készített szépséges gyűrű, nagyon köszönöm!!! Külön köszönöm az ajándékba küldött gyönyörű nyakláncot is, nagyon kedves Tőled, hogy még ezzel is megleptél! És ráadásul a színvilága is nagyon találó! :)

Köszönöm még egyszer mindezt a kedves és értékes születésnapi ajándékot, remélem, majd valamikor, valahogy viszonozhatom... :)

További szép és vidám napokat, jó készülődést az ünnepekre, üdvözlettel:
Anna

 

 

Legújabb blogbejegyzések

Villámgyors kevert sütemény 2 változatban

A legjobb ebben a kevert tésztában, hogy kb 15-20 perc alatt összekutyulható, utána a sütő végzi a dolgát.
Kevés hozzávalóból, kétféle variációban is megsütheted!

Bővebben ...

És veled mi van? Még mindig fűzögeted a gyöngyöket?

Jó időnként összefutni régi ismerősökkel, váltani pár mondatot, kölcsönösen rácsodálkozni egymás gyerekeire -hogy nőnek-, aztán rendre belefutok egy hasonló mondatba:
Még mindig gyöngyöt fűzöl? Ehhez hozzájárul egy sajátos arckifejezés is, amiben van óvatosság, hitetlenkedés, sőt, kételkedés, mintha azt kérdeznék ilyenkor: ez tényleg munka? Nem hagytál már fel ezzel az úri huncutsággal?

Bővebben ...

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1320 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1505 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1290 Ft
  • PostaPonton: 1720 Ft
  • MPL futárnál: 1905 Ft
Go to top