Az idei év színe a Marsala; egy mélybordó, meleg árnyalat, melyet a Pantone választott ki.

Elgondolkodtam, és kíváncsiságból visszanéztem a tavalyi javasolt színt. Szerinted hányszor láttuk visszaköszönni az év folyamán az orchidealilát?

Persze ez nem jelenti azt, hogy az idei szín nem fog tényleg berobbanni. Engem mindenesetre megfogott, szerintem nagyon izgalmas, ráadásul sok mindenhez lehet párosítani. Ugyanakkor nyárra nem tudom elképzelni, ahhoz túl -meleg!


Örök Nő gyöngyhímzett medál a webshopban>

Elég, ha tetszik egy szín?

Az ékszerválasztást többnyire a ruha dönti el, a kettő szorosan összefügg. A ruha színének kiválasztását pedig ne bízzuk a divatra, sokkal inkább a hozzánk illő, minket előnyösen kiemelő árnyalatokat keressük! Ebben segítségünkre lehetnek a színtípusok (itt például bővebben olvashatsz róluk), mely alapján beazonosíthatóak a hozzánk illő holmik.

Ha nagyon tetszik egy divatszín, javaslom csupán kiegészítőként alkalmazni, egy semlegesebb alapruházathoz. Ez lehet egy kitűző, egy sál, vagy egy fülbevaló/gyűrű.


Kép forrása: Polyvore

Ékszerhez a ruhát?

Inkább fordítva!

Amikor ékszert vagy kiegészítőt keresel, sose önmagában nézd! Gondolatban fusd át, milyen színű ruhákat hordasz: föld színeket, élénkeket, kékeket? Ez már segít eldönteni, a vágyott ékszert ki tudod-e használni.

A kézműves ékszereknél ugyanakkor előfordul az a szerelem, amikor tényleg nem lát mást az ember, és utána keres hozzá illő öltözéket - sok-sok ilyen embert szeretnék megismerni!

 

Vásárlóim mondták

Eszti mondta

Kedves Krisztina!

Éppen az előbb csengetett a postás. Még a lélegzetem is elállt, mikor kinyitottam a dobozkát. Álomszép ez a nyaklánc nagyon szépen köszönöm.
Azóta álmodoztam Róla, mióta először megláttam, de sajnos anyagilag nem engedhettem meg magamnak. Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőséget adtál rá, hogy egy ilyen varázslatos ékszerem legyen. Nagyon fogok rá vigyázni és mindig büszkén fogom viselni.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm. További sikeres munkát kívánok!

Legyen olyan csodaszép napod, mint amilyenné az enyémet változtattad!

Eszti

 

 

Legújabb blogbejegyzések

Villámgyors kevert sütemény 2 változatban

A legjobb ebben a kevert tésztában, hogy kb 15-20 perc alatt összekutyulható, utána a sütő végzi a dolgát.
Kevés hozzávalóból, kétféle variációban is megsütheted!

Bővebben ...

És veled mi van? Még mindig fűzögeted a gyöngyöket?

Jó időnként összefutni régi ismerősökkel, váltani pár mondatot, kölcsönösen rácsodálkozni egymás gyerekeire -hogy nőnek-, aztán rendre belefutok egy hasonló mondatba:
Még mindig gyöngyöt fűzöl? Ehhez hozzájárul egy sajátos arckifejezés is, amiben van óvatosság, hitetlenkedés, sőt, kételkedés, mintha azt kérdeznék ilyenkor: ez tényleg munka? Nem hagytál már fel ezzel az úri huncutsággal?

Bővebben ...

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1320 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1505 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1290 Ft
  • PostaPonton: 1720 Ft
  • MPL futárnál: 1905 Ft
Go to top