Aki szereti a gyöngyöket, az nem csak ékszerként hordja őket szívesen, hanem szívesen díszíti vele a ruháit és kiegészítőit is. Ragasztó, gyöngyök és kreativitás szükséges csupán, és máris megújulnak, színesebbé és teljesen egyedivé válnak a megunt dolgaink. Bizony, amit te magad készítesz, az nem fog veled szembejönni az utcán!

 

Most mutatok 4 ruhadarabot, amit gyöngyökkel díszíthetsz:

1. Cipők

Ezt az egyszerű cipőt sok-sok apró és színes gyönggyel díszítették. Az indiános stílus ráadásul éppen divatban is van, úgyhogy nemcsak egyedi, hanem trendi is ez a darab:A gyöngyöket cérnára fűzték, majd ragasztó segítségével rögzítették a szandálon. A ragasztót injekciós fecskendő segítségével juttatták a nehezen hozzáférhető helyekre, hogy ne kenődjön szét. Az igazítást praktikus egy fogpiszkálóval végezni.

2. Ruhák

A ruháidat is feldobhatod gyönggyel, hiszen sokkal elegánsabbá, nőiesebbé, csillogóbbá válnak tőle.
Itt is szükség lesz megfelelő ragasztóra, és persze óvatos bánásmódra a későbbiekben, hiszen a felragasztott gyöngyszemek elég könnyen lejöhetnek.
Persze nemcsak ragasztani lehet, rá is varrhatod a gyöngyöket. Bár tovább tart az elkészítése, de sokkal tartósabb lesz.


3. Szemüvegkeret

A napszemüvegek keretét is feldobhatod gyöngyös díszítéssel. Bár a téli napokon még nem a nyaralásra készülünk, autóvezetés közben jól jöhet egy csinos napszemüveg, főleg, ha közben a kreativitásunkat is ki tudjuk élni ezzel a tevékenységgel. Be kell kenni ragasztóval a szemüvegkeretet, majd jó erősen rögzíteni a gyöngyszemeket.

4. Flip-flop

Szintén nyári téma, de miért ne készíthetnénk el már most a jövő nyári lábbeliket? Csak néhány egyszerű flip-flopra és sok-sok gyöngyre  van szükség, és máris irigylésre méltó nyári kollekciót tudunk készíteni. Végre pontosan olyan színű lesz, amilyet szerettünk volna, és ami illik a kedvenc nyári szoknyánkhoz vagy fürdőruhánkhoz. A flip-flop műanyag pántjait szalaggal vonták be, majd ehhez rögzítették varrással illetve ragasztással a gyöngyszemeket.

Vásárlóim mondták

Eszti mondta

Kedves Krisztina!

Éppen az előbb csengetett a postás. Még a lélegzetem is elállt, mikor kinyitottam a dobozkát. Álomszép ez a nyaklánc nagyon szépen köszönöm.
Azóta álmodoztam Róla, mióta először megláttam, de sajnos anyagilag nem engedhettem meg magamnak. Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőséget adtál rá, hogy egy ilyen varázslatos ékszerem legyen. Nagyon fogok rá vigyázni és mindig büszkén fogom viselni.

Még egyszer nagyon szépen köszönöm. További sikeres munkát kívánok!

Legyen olyan csodaszép napod, mint amilyenné az enyémet változtattad!

Eszti

 

 

Legújabb blogbejegyzés

Ezért NE vegyél gumidamilos karkötőket!

Azt mondta minap egy ismerősöm a karján lévő ásvány karkötőkre mutatva: ilyeneket te is tudnál csinálni, nem?
Nos, nem, ilyenekre képtelen lennék!

Bővebben...:

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Figyelem!

Egyedi rendelések határideje: 2018. december 10.
(pontos szín, méret, Ige megadásával - ékszertől függően)

December 10 után csak a webáruházi készletre lehet rendelést leadni.

Utolsó postázási nap: 2018. december 18. kedd

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1090 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1310 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1240 Ft
  • PostaPonton: 1440 Ft
  • MPL futárnál: 1660 Ft
Go to top