Mostanra beállt egy rend. Bár olyan nincs, hogy "átlagos" nap; közbejön egy sürgős rendelés, váratlan intéznivaló; de legalább van mitől eltérni!

Három iskolással kezdem a napot, bár nem picik már, azért jólesik elkészíteni nekik a tízórait, reggeli kakaót, a legkisebbet még el is kísérem az iskoláig.

8 óra körül érek haza, ilyenkor nagy sóhajjal eltüntetem a reggeli készülődés nyomait, majd magam is megreggelizek.

Utána átfutom a feladatlistámat, ha kell, kiegészítem vagy átcsoportosítom aszerint, mi fér még bele. Ha szükséges, elindítok egy mosást (éljen az itthoni munkavégzés!), majd bekapcsolom a gépemet. Kb 9 óra.

Először is megnézem, érkezett-e megrendelés valamire. Ha igen, ezt adminisztrálom, aztán átfutom a levelezéseket is; ha a rendeléssel kapcsolatban kell válaszolnom, akkor azt is itt teszem meg.

Megnézem, korábbi rendelésből érkezett-e utalás, ha igen, akkor ismét adminisztráció és csomagolás következik - következett eddig, de most már van segítségem, ha gyöngyfűzés oktatóanyagról van szó! Ám ékszer vásárlásnál én készítem el az egyedi csomagolást. Közben kiteregetek :) Kb 11 óra.

Ha van inspirációm, itt még gyorsan belefér egy facebook poszt írás, vagy blogbejegyzés készítése, de legtöbbször elkezdenék foglalkozni az aktuális fűznivalókkal. Ha van rendelés, azzal, ha a gyöngyfűzők klubjába kell a következő minta, akkor azzal. Nem sokáig jutok, legfeljebb előkészítem a szükséges alapanyagokat, vagy ha kell, rendelést adok le. 
Bevallom, néha elkalandozok egy picit, szétnézek közösségi oldalakon, ott is jöhet üzenet, például amikor Hajnival egyeztetjük az egységcsomagokat. Ide is bekeverednek magánügyek, utalások indítása, közüzemi óraállások leadása, egyéb intéznivalók.

12 óra, jelzi a nehezedő gondolkodásom, hogy ideje egy kávénak, de előtte eszem valamit. Általában, ami megmarad előző napról. 

Utána tudok igazából leülni tervezni, fűzni. Nem minden nap sikerül alkotni, vannak más feladatok is egy vállalkozásban bőven. Örülök ha 2-3 napot egy héten tudok fűzni ebben a kora délutáni időszakban.
Kb 15-15:30-ig van erre időm, ebben benne van a fotózási idő is, utómunkával, feltöltéssel együtt.
Azért ránézek újból a levelezésemre, főleg, ha választ várok valakitől, vagy elküldöm a fotót, ha épp készen lettem egy megrendeléssel.
16 órára ismét az iskolánál vagyok a lányomért; a két nagyobb egyedül hazajön korábban már, de hagynak dolgozni. 

Iskola után vége a munkaidőmnek, rájuk figyelek; közben különórára fuvarozás, vacsorakészítés, házimunka, mint más családban is, ahol nem otthon dolgozik a szülő. 

Nos, ez az alap. Ezt a rendet bármi boríthatja; ha jelentkezek egy kiállításra például, ami extra feladatokat jelent. Lebetegszik valaki a családból és orvoshoz kell vinni. Iskolai extra programok, amikre be kell menni vagy el kell hozni őket hamarabb. Házfelújítás. Bármi.

Kíváncsi vagyok, mit gondolsz most, hogy ezt elolvastad? Így képzelted?

{jcomments on}

Vásárlóim mondták

Ágnes

Magyaros viselethez kerestem egyedi ,stílusos nyakéket, nem a szokásos úgynevezett " szőtt " kivitelezésben.
A párom ruháján lévő sújtás minta adott volt, ahhoz szerettem volna hasonlót találni.

Régiség vásárokban, kézműves kirakodó vásárokban keresgéltem. És Meskán. Továbbá könyörögtem iparművész barátnőknek, hogy találjanak ki valamit... De ILYET nem találhattam találtam máshol.:)

 

 

Legújabb blogbejegyzés

Ezért NE vegyél gumidamilos karkötőket!

Azt mondta minap egy ismerősöm a karján lévő ásvány karkötőkre mutatva: ilyeneket te is tudnál csinálni, nem?
Nos, nem, ilyenekre képtelen lennék!

Bővebben...:

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Figyelem!

Egyedi rendelések határideje: 2018. december 10.
(pontos szín, méret, Ige megadásával - ékszertől függően)

December 10 után csak a webáruházi készletre lehet rendelést leadni.

Utolsó postázási nap: 2018. december 18. kedd

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1090 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1310 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1240 Ft
  • PostaPonton: 1440 Ft
  • MPL futárnál: 1660 Ft
Go to top