Gyöngyökkel ékesítsd a Herbiovit termékektől ragyogó bőrödet!

Sosem felejtem azt az annak idején gyakran megismétlődött pillanatot, ahogyan anyukám a gyöngysor nyakláncait teszi fel egy-egy estén, amivel teljessé válik az aznapi szettje, én pedig gyerekként, izgatottan válogatva az ékszeres ládikában, teljes ámulatban figyelem őt. Lehet, hogy valahogyan innen is ered, hogy nagyon szeretem a szép, hangsúlyos, de amellett elegáns ékszereket, mint a gyönggyel díszített kiegészítők. A férjem is mindig rátapint – hiszen igazán ismer engem -, hogy ajándékozáskor mivel tud igazán örömet szerezni nekem. Legyen szó egy átlagos napról vagy egy emlékezetes estéről, biztos vagyok abban, hogy a gyöngy ékszer még inkább feldobja az ember lányának kedvét. Mivel három kislányunk van, ezért már most látom, hogy ezt a “hagyományt” – amit inkább szenvedélynek mondanék – nekik is át tudom adni majd. Már most örömmel nézem, ahogy játékból felpróbálgatják az ékszereimet – mintha csak magamat látnám kislányként, ahogyan az imént is felidéztem…

Tehát igyekszem őket is megismertetni a gyöngyök csodás világával. Mivel imádnak csinos ruhákba öltözni, a cipőimet és a sminkjeimet próbálgatni, ezért nincs nehéz dolgom. Nekem természetesen ők a legszebbek, és külön jó azt látni, hogy már most megvan az egymástól jól elkülöníthető kis stílusuk. Reszkethetnek majd a fiúk pár év múlva, az biztos… Csak győzzük majd az udvarlókat az apjukkal.

Családanyaként próbálok arra is figyelni, hogy kozmetikumok és élelmiszerek terén is odafigyeljek a minőségre, és a természetes, illetve egészséges összetevőkre. Számomra messzemenően a Herbiovit termékei váltak be a legjobban, ezért csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk. Szeretném most jobban bemutatni a bejegyzésem olvasói számára is ezeket kiváló kozmetikumokat és egészséges rágcsálnivalókat, mert azt gondolom, hogy erről minél több embernek hallania kell! Nekem óriási pozitív löketet adott a mindennapjaimban az, hogy ha egy gyors, de mégis tápanyagokkal teli uzsonnára, snack-re vágyom, akkor bátran nyúlhatok a Herbiovit rágcsái után, emellett sosem kaptam még annyi bókot a bőrömre, mint amióta ezeket a natúr összetevőkből álló krémeket használom.

Még egyik kedves barátnőm ismertetett meg az oldallal, akinek azóta is nagyon hálás vagyok. Alapvetően is nagyon praktikusnak tartom azt, ha bármilyen termékről is legyen szó, de egy olyan weboldal fogad, ahol megtalálok minden részletes adatot a forgalmazott dolgokkal kapcsolatosan – emellett ha egy webshop is fogad, az csak bónusz számomra. Szerintem az egyik legkényelmesebb vásárlási mód az online rendelés, hiszen bármikor, internet fejében pedig bárhonnan intézhetjük vásárlásunkat, és ha ügyesen állítjuk össze a kosarunkat, akkor még a szállítási költségeket is megspórolhatjuk. De mit is kaphatunk a Herbiovit kínálatában? Például szuper natúrkozmetikumokat, amiket többféle kiszerelésben is beszerezhetünk – a kompaktabb, tubusos verziót akár a mindennapokban, a táskánkban is magunkkal vihetjük, hogy bármikor gyorssegélyt nyújthassunk a bőrünknek útközben is. A sokak számára csak “fekete krém” néven ismert fekete nadálytő krém például az egyik ilyen csodaszer, ugyanis számos fantasztikus hatással bír a bőrre. Az egyik legismertebb gyógynövény olyan problémák esetén lehet bizonyulhat a legjobb választásnak, mint például a különböző esések során szerzett sérülések, véraláfutások. Nem csak a felszívódást segít felgyorsítani, de az ízületi problémák, ficamok esetén csökkenti a fájdalmat, nyugtatja a bőrterületet, és ellazítja az adott testrészt. Tehát a fekete krémnek is nevezett gyógynövényes csodakence egy igazi jolly joker egy háztartásban, főleg, ha gyerekek vagy idősek is vannak a családtagok között. De nem csak a fekete krém és a fekete nadálytő hat varázserővel a bőrre, hanem olyan további csodás alapanyagok szerepelnek a Herbiovit repertoárjában, mint a körömvirág, az aloe vera és a vadgesztenye.

fekete krém

De amit már említettem futólag, különleges csemegék is kaphatóak a Herbiovit széleskörű kínálatában. Ezek mind kiválóan beilleszthetőek az egészségtudatos és a vegán, azaz minden állati alapanyagot nélkülöző, teljesen növényi étrendbe. Az én egyik kedvenceim a különböző protein és energia szeletek, amik nagyon különleges ízekben állnak rendelkezésre a vásárlók számára. Ezen felül gyakran rendelek még a különféle liofilizált gyümölcsökből is. Ez a különleges eljárás a fagyasztva szárítást jelenti, és kiválóan megőrzi a gyümölcsök színét és aromáját. Bármilyen gyors reggeli – zabkása, chia puding – feldobható vele például, de díszítésnek sem utolsó bármilyen desszerthez, vagy akár csak önmagában is fenséges lakoma.

A natúr minősítéssel rendelkező, bőrbarát, dermatológiailag tesztelt kozmetikumok mellett tehát bőven akad más érdekesség is a felhozatalt tekintve – a Herbiovit webshopja például abban az esetben is nagy segítség lehet, ha már a karácsonyi ajándékokra vadászunk. Én legalábbis biztosan nagyon örülnék innen bármilyen ajándéknak…

A minőség (és a szakértelem) az egyik titka a Herbiovit termékek sikerének, a másik pedig a krémek egyik fő esszenciája, a különböző csodás gyógynövények, azaz gyógynövénykivonatok. Amióta tőlük vásárolok, egyszerűen nincs is szükségem más krémekre. Bízom benne, hogy többetek érdeklődését is felkeltettem, és hasznos tanácsokat kaptatok bőrötök ideális ápolásának érdekében – erre nem csak az őszi és a téli időszakban, hanem egész évben nagyon fontos odafigyelni. Irány tehát a herbiovit.hu és indulhat a vásárlás!