Gyöngyök, gyémántok, vagy egy profi plazmavágó cég is lehet kincs

Van egy ékszeres dobozom, amit még az anyukámtól örököltem. Benne őrizgetem az első hajtincsemet, kislánykori fülbevalóimat, első kihullott tejfogamat. Van benne sok bizsu és kevesebb aranyékszer. Számomra kedves csecsebecsék ezek, szeretném egyszer majd a kislányomnak ajándékozni ezt a szép kis faragott ládát annak minden értékes és számomra felbecsülhetetlen darabjával.  Ezek a dolgok is lehetnek értékesek, de mint minden, ez is relatív. Manapság a jó szakemberek és profin dolgozó cégek is kincset érnek, ezek elérhetőségeit a férjem őrizgeti fekete, bőrből készült névjegykártyatartójában. Ritka már az olyan vállalkozás, amely tenyerén hordozza az ügyfelet, profin, rövid határidővel és kedvező áron dolgozik.

Az egyik ilyen cég, amellyel korábban kapcsolatba kerültünk, az Acélpartner kft. Elérhetőségei egy cetlire vannak feljegyezve a névjegyek között, melyen ez áll: Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.

Amikor beköltöztünk a házunkba a legégetőbb feladatnak a kerítésfelújítás tűnt. Elképzelésünk kivitelezéséhez egy elég speciális fémvágási technikára lett volna szükség. Vidéken sehol sem találtunk olyan céget, vagy vállalkozást, ami tudott volna segíteni megvalósítani azt amire szükségünk lett volna. Az Acélpartner Kft-t egy Budapesten élő ismerősünk ajánlotta jó szívvel, mondván, hogy neki is segítettek már speciális otthoni igényt megvalósítani, amikor építkezett. Nem ismertük előtte ezt a kft-t, igazából nem is hallottunk még róla akkor.

Fő tevékenységük a CNC vezérelt láng és plazmavágás, de foglalkoznak gépi forgácsolással, hegesztési gyök előkészítéssel is. Ezeket a szerteágazó tevékenységeket modern és többféle típusú berendezéseikkel tudják ellátni. Gépparkjukat folyamatosan fejlesztik és bővítik, hiszen számukra is fontos, hogy az egyedi vevői igényeket vagy a sürgős megrendeléseket is maradéktalanul teljesíteni tudják.

A weboldalukon részletesen bemutatják a különböző vágási technikákat és azt is elmagyarázzák, hogy melyik típusú ötvözetet milyen technológiával és miért úgy dolgozzák fel. Emellett kitérnek a különböző összetételű acéltípusok kémiai és vegyi jellemzőire is. Amikor náluk járok, az az érzésem, hogy a kisujjukban van az egész szakma, ami igaz is, hiszen több mint 20 év tapasztalatával szolgálják ki a felmerülő ügyféligényeket igen magas színvonalon és elérhető árakon.

Vállalnak acélszerkezet gyártást, lemezlakatos munkákat is, emellett foglalkoznak melegen hengerelt acéllemez értékesítéssel is. A honlapjuk felkeresése után telefonon is felkerestük őket, ekkor bizonyosodtunk meg végképp arról, hogy profi céggel van dolgunk. Egy nagy szakértelemmel bíró technológus minden apró részletre kitérve segített kidolgozni az elképzelést. Emellett végig is vezetett minket azon a folyamaton, amikor az elképzelésből megszületik a kész termék. segített kiválasztani a megfelelő összetételű és tulajdonságú alapanyagot. Elmagyarázta, hogy a kiválasztott acélt milyen eljárással és hogyan fogják megmunkálni. Elkészítette a műszaki rajzokat, és az árajánlatot. Nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy megvárjuk, amíg elkészül a kerítéshez a kész alkatrészünk. De ez is meglepően rövid idő alatt megvolt. Kerestük már fel őket más jellegű elképzelésekkel is, de mindig kiváló megoldást találtak, kedvező áron.  

Fel lehet őket keresni egyéb megbízásokkal is, mert vállalnak például kőműves, vagy lakatos munkákat is előzetes igényfelmérés alapján. Amilyen jó szívvel ajánlották nekünk ezt a céget annak idején, mi is épp olyan szívesen ajánljuk tovább másoknak, hiszen tapasztalatból beszélünk!

Mindezek alapján elmondható, hogy nemcsak az aranynyaklánc, hanem a „Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás” feliratú cetli is nagy kincs a mi családunkban.