Gyöngyfűző workshop a fagyizóban

Egyik legkedvesebb barátnőmhöz munkakapcsolat is fűz (szó szerint): van egy kis gyöngyfűzéssel foglalkozó kézműves vállalkozásunk. Most újra divatba jöttek a gyöngy ékszerek, mivel azonban a tudatosság is trendi, ezért sokan nem a fast fashion üzletekben szeretnék beszerezni nyakláncaikat, fülbevalóikat. Termékeink (amiket igyekszünk egyedi színkombinációkkal megalkotni) mellett workshopjaink különlegessége, hogy megannyi alapanyag áll rendelkezésükre a jelentkezőknek, hogy segítségünkkel saját kezűleg készíthessék el ékszereiket, emellett a már meglévő mintáinkat is megalkothatják. Így nem csak kedvezőbb áron juthatnak hozzá a kinézett kiegészítőhöz, hanem maguk is az elkészítés folyamatának részeivé válnak.

Néhány hete épp gyerekeknek tartottunk workshopot. Az eseményt egy új hullámos fagyizóban rendeztük meg, ahol minden lurkó elkészíthetett egy szemüvegtartó láncot vagy nyakláncot. Nem csak a kicsiket varázsolta el a hely – és persze a workshop végén belapátolt fagylalthalmok –, hanem minket is.

Bizony, megfogalmazódott bennünk, milyen lenne egy hasonló, saját hely, teljesen a mi ízlésünkre és a workshopjainkra formálva… Egy ismerős ajánlott is nekünk egy weboldalt, az Rdealert, ahol ipari konyhai eszközök szerethetőek be. Az oldal széles választékot kínál, és nagyban megkönnyíti a válogatást, hogy bizonyos termékekről saját fotók érhetőek el, több különböző szemszögből bemutatva az eszközök részleteit. Így, a leírásokkal kiegészítve személyes jelenlét nélkül is élvezetes válogatni a kínálatból. Ezt segíti, hogy az oldalon egy blog is található, amiben a gépek kiválasztásával kapcsolatos tippektől egészen a különböző márkák bemutatásáig különféle cikkekkel találkozhatunk. Nem is gondoltam volna, hogy ennyiféle tanúsítvánnyal rendelkezhetnek ezek az eszközök! Teljesen új volt számunkra a téma, de az oldal könnyű kezelhetőségének köszönhetően hamar megtaláltunk minden olyan információt, amire kíváncsiak voltunk.

A honlapon egyébként legelőször az aktuális ajánlatok ragadták meg a figyelmünket – itt kiemelve találunk néhány márkát és ajánlatot, köztük akár olyan termékeket, amelyek bevezető áron kaphatóak. Ez alatt következik az akciós termékek sora – az oldalra látogatásunk idején itt főként fagylalttal kapcsolatos gépek voltak. Szeretek olyan helyen vásárolni, ahol jó kis kedvezményeket kaphatok, szóval ennek különösen örültem. Ezt követte a népszerű termékeik listája. Az ilyen kiemeléseket azért szoktam mindig átböngészni, mert bízok a többi vásárló döntésében, így hamarabb választok egy olyan terméket, amit sokan megvásároltak, amire van kereslet. De ott a másik szempont is: mindig izgatottan várom az innovációkat, bármilyen eszközről is legyen szó, így a legújabb termékek között is bármikor szívesen válogatok. Azért bevallom, ilyenkor különösen jól jön minden pluszinformáció a termékről, így a részletes leírásokat és a blogbejegyzéseket akár többször is elolvasom, biztos ami biztos alapon. Az oldal alján még néhány blogbejegyzést látunk kiemelve, az alatt pedig a forgalmazott márkák logói szerepelnek. Legalul találhatjuk a különböző szokásos menüpontokat a céginformációról, szállítási információkról (ugyanis nem csak személyes átvételre van mód, kiszállítás is igényelhető szükség szerint), valamint garanciáról, a felhasználási feltételekről is olvashatunk. A kapcsolatnál a címet, a levelezési címet, illetve több telefonszámot is találunk az Rdealerhez. A kártyás fizetésen belüli módok is itt vannak feltüntetve. A nyitvatartási idejüket is megtudhatjuk, gyakorlatilag minden hétköznap tudunk menni hozzájuk.

Minket ugye elsősorban a fagylalttal kapcsolatos kínálat érdekelt, de ezen kívül rengeteg minden található meg náluk: hűtéssel-fagyasztással, sütés-főzéssel kapcsolatos eszközök, húsipari, sütőipari és előkészítő gépek, csomagolástechnikai és mosogatáshoz használatos termékek, ital készítők és különböző kiegészítők. Érdemes tehát szétnézni az Rdealer oldalán, mi pedig reméljük, hogy minél hamarabb belevághatunk a nagy kalandba, és a workshopjainknak igazi közösségi teret varázsolhatunk majd!