Gyöngyfűzés mellett lakásbiztosításokat néztünk

Múltkor meséltem már nektek, hogy Rita barátnőmnek van egy gyöngyfűző vállalkozása, és hogy egy tanfolyam kidolgozása van most éppen nála folyamatban, úgyhogy ezzel kapcsolatban elég sokszor szoktunk találkozni és így sok időt szoktunk együtt tölteni, ami gyöngyfűzéssel teli, illetve mindig adok jelleggel, olyan téma kibeszélésével, ami én foglalkoztat minket. Ritáéknak a lakásbiztosítása nem a legjobb, én már többször mondtam nekik, hogy aránytalanul sokat fizetnek és nincsenek is olyan extra szolgáltatások a csomagjában, mint ami a mi lakásbiztosításunkban is szerepel.

Legjobb lakásbiztosítás 2021

Teljesen biztos vagyok benne, hogy a legjobb lakásbiztosítás 2021-ben a Pannon-Safe oldalán köthető meg.

Mi nagyon elégedettek voltunk mind a folyamattal, mind az ügyintézővel. Hihetetlenül gördülékeny volt az egész. Volt egy személyes találkozónk is, de egyébként online kalkulátor segítségével is meg lehet kötni a lakásbiztosítást. Illetve a lakásbiztosítás mellett Ritának még meséltem azt is, hogy érdemes a többi biztosítási lehetőséget is átnézni, hiszen akár kötelező biztosítást vagy casco biztosítást is lehet náluk kötni, illetve mivel Rita vállalkozó számára a vállalkozói biztosítás is ugyanilyen érdekes lehet. Ha pedig majd eljön az az idő, amikor ismét utazunk, nyaralunk, akkor pedig az utas biztosítással is érdemes foglalkozni. De ezen kívül egyébként hitelek, megtakarítások és nyugdíj biztosítás is elérhető az oldalon keresztül. Nekem is nagyon nagy gondot okozott az, hogy a lakásbiztosítási piacon rengeteg lehetőség érhető el, amit nagyon nehéz több különböző oldalról összegyűjteni, összehasonlítani, ezért nagyon nagy segítség volt számomra is a Pannon-Safe, ahol könnyedén össze lehet hasonlítani az ajánlatokat, és ezeket is csak a legjobb ajánlatokból gyűjtik össze, így nem kell megnézni az összes biztosító ajánlatát. Szerintem nagyon fontos jól meggondolni, hogy milyen biztosítást is választunk, nagyon nem mindegy, hogy melyik biztosítóra tesszük le a voksunkat, úgyhogy ebben nagyon nagy segítséget tud nyújtani a Pannon-Safe. Rita egyből fellelkesült, úgyhogy azonnal meg akarta nézni a kínálatot, így felmentünk az oldalra, ahol a lakásbiztosításra kattintottunk. Itt egyből elérhetővé vált egy online kalkulátor, és Ritával könnyedén végig tudtuk ezt kattintani néhány pillanat alatt, és így Rita is láthatta, hogy mennyi szuper lehetőséget gyűjt össze ez az oldal.

Ahogy mondtam, nekünk személyes tanácsadásunk volt. Rita úgy tűnik, hogy online fogja megkötni a lakásbiztosítást, nagyon tetszett neki az oldal egyszerű használata, és hogy ennyire gördülékeny volt a folyamat, de egyébként akár telefonon is lehet velük egyeztetni, vagy e-mail cím is található az oldalon, illetve egy chat felület is elérhető, ami össze van kötve a messengerrel, és ezen keresztül is fel lehet venni velük a kapcsolatot. Így ha valaki kicsit bizonytalanabb, akkor több lehetősége is van arra, hogy elérje őket.

Hogyan működik az online biztosítási díj kalkulátor?

Egyszerűen csak az online kalkulátor gombra kattintva már meg is jelenik egy ügyfél tájékoztatás, ahol kilenc pontban különböző információk fel vannak sorolva, ezeket egyenként végig lehet olvasni és el lehet fogadni, majd pedig továbbhaladva következik az elérhetőségünknek a megadása, ahol egyszerűen a nevünket, a telefonszámunkat és az e-mail címünket kell kitölteni, valamint persze el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót is, ami már minden oldalon megtalálható, ahol valamilyen adatot kérnek be tőlünk.

Ezt követően az igényfelmérés lap jelenik meg, ahol ki lehet választani, hogy az egyedi igényekhez igazított ajánlatokra vagyunk kíváncsiak, vagy pedig csak a legkedvezőbb ár érdekel minket.

Bármelyiket is választjuk, ezután következik egy adatbekérő űrlapnak a kitöltése, és itt lehet felvinni mindenféle adatot magunkról, a lakásról, a helyiségekről, kiegészítőkről.

Utána pedig már jöhet is egyszerűen a díjszámítás, ahol már ki is listázza a lakásdíjakat, sorban vannak szépen rendezve, és lehet látni, hogy pontosan melyik biztosítóról van szó, milyen ajánlatok közül lehet választani az adott biztosítótól, tehát nem csak egyetlen egy ajánlatot mutat meg egy adott biztosítótól, hanem még az adott biztosítótól is előfordulhat, hogy több ajánlat jelenik meg. Ebben a listában nagyon könnyen össze lehet hasonlítani az információkat, és ennek köszönhetően nagyon gyorsan meg lehet hozni a döntést arról, hogy melyik lakásbiztosítást is kössük meg.