Gyöngyfűzés helyett váltóolajat vásároltunk

Érdekesen alakult a tegnapi program a barátnőmmel. Közös hobbink már évek óta, hogy gyöngyből készült ékszereket, ajándéktárgyakat készítünk. Ezek megalkotása közben mindig jókat beszélgetünk, ám most akadt egy fontos téma, ami elvonta a figyelmünket: váltóolajat kellett vásárolnom.

Igaz nőként egyikünknek sem számít hétköznapi témának egy váltóolaj, Lilinek mégis akadt benne tapasztalata már. Javasolta, hogy nézzünk szét közösen az olajwebshop.hu oldalon. Ő már sokszor rendelt innen, a szerelője mutatta neki az oldalt. Itt széles kínálatban vannak kenőanyagok és autós kiegészítők, melyeknek eredetiségét és magas minőségét a cég garantálja.

Hiába egy férfias témáról van szó, a webshop nagyon átlátható. Könnyedén megtaláltuk a nekünk való kategóriát, és a részletes termékinformációknak köszönhetően ki is tudtuk választani, melyiket rendeljük.
Lili megnyugtatott, hogy elrontani nem tudjuk a rendelést, hiszen 100%-os elégedettségi garanciát vállal a webáruház. Ez azt jelenti, hogyha a rendelt termék valami oknál fogva nem lenne megfelelő számunkra, akkor 30 napunk van rá, hogy visszaküldjük, akár indoklás nélkül. Továbbá az is jó pont volt, hogy láttam, hogy nagyon nagy cégek, önkormányzatok is őket bízzák meg a kenőanyagok biztosításával, ami tényleg profizmusra enged követeztetni. Ezek a tények adtak egy plusz biztonságot, így nem tétováztam tovább a megrendelést illetően.

A rendelést lebonyolítani könnyű volt, bár került még 1-2 dolog a kosárba. Autóápolási cikkek közül jó néhányat kellett beszereznem, és itt is voltak szép számmal. Ennek köszönhetően a szállítás ingyenessé vált, ami kifejezetten pozitív meglepetésként ért engem.

A csomagom érkezését már nagyon vártam, pontosan, az előre jelzett időpontban hozták ki nekem. Önbizalmat kaptam ezáltal, hiszen az olajwebshop.hu révén még nőként is gördülékenyen intézhettem el ezt a folyamatot. Azóta rendszeresen olvasom a blogot is, így egyre otthonosabban mozgok a témában!
Időközben megtudtam, hogy Budapesten szaküzletük is van, nem is egy helyen. Ha oda betér valaki, akkor akár személyes tanácsadásban is lehet része, ha arra van szükség. Ez kiváló lehetőség, ha esetleg elakadnánk valamilyen kérdésben.
Egy biztos: bár aznap gyöngyöt nem fűztünk, nem bántam egy cseppet sem, hiszen az olajwebshop.hu megismerése hosszútávon is nagy segítségemre lesz, nem csak akkor, ha váltóolajról van szó.