Gyöngy ékszerek bemutatója klimatizált stúdióban

Már gyerekkorom óta foglalkozom gyöngy ékszerek készítésével. Régebben persze csak kis műanyag gyöngyöket használtam viszont mióta letettem az ötvös vizsgámat, már valódi gyöngyökből is készítek ékszereket. Nemrég egy új márkanévvel is megjelentem és ennek alkalmából úgy döntöttem, hogy bemutatót tartok. Ennek keretében szeretném bemutatni a legújabb darabokat és aukció is lesz. Nagyon izgatott voltam az esemény miatt viszont megfelelő stúdiót még nem találtam.

Szerettem volna egy olyan helyet, amelyet az esemény után munkára is tudok használni. A bemutatón néhány lépést szerettem volna bemutatni, hogyan készülnek a gyöngysorok. Végül találtam egy megfelelő méretű stúdiót, mely több helyiségből állt. Nagyon megtetszett és fel volt újítva viszont a klíma nem volt kialakítva. Az ingatlanügynök azt mondta, hogy ő erre is tud megoldást: klimaglobal.hu, Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Már többször ajánlotta őket és mindig nagy volt a megelégedés.

Rákerestem tehát az weboldalra és a klíma fül alatt finom részletességgel mindent megtudtam, amire szükségem volt. Az oldalon kérdések segítik a helyes választást. Arra gondoltam, hogy több berendezésre is szükségem lesz, mert több helyiség is a rendelkezésemre áll. Arra gondoltam, hogy ha lehetséges akkor a fűtést és a hűtést is szeretném a klímával megoldani, mert nem akartam még egy rendszert kialakítani, ha így is lehetséges.

Milyen lehetőségek vannak

Először is azt kell eldönteni, hogy mono- vagy multi klímát szernénk, vagyis egy vagy több egységet. Számomra a légcsatornázható klíma volt a legszimpatikusabb. Mivel a rendszer már előre ki lett alakítva, ezért ez nem volt nehéz választás. Persze több féle klíma közül is lehet választani köztük parapet, oldalfali, mennyezeti és mobil klíma. Mindenki számára más lehet a megfelelő, hiszen azt is számba kell venni, hogy ha albérletbe, panel lakásban laksz, vagy műemlék típusú épületben, valószínűleg nem lehet a falat megbontani és elvégezni azokat a módosításokat, melyek a klíma installálásához szükségesek.

A weboldalon klíma és hőszivattyú értékesítésről és telepítésről profiktól tudhatunk meg többet ha valakinek erre van szüksége. Arról is írnak, hogy miért éri meg jobban egy profi csapattól venni a klímát, hiszen egy olcsó megoldás lehet, hogy rövid távon kevesebb pénzt húz ki a zsebünkből, viszont hosszú távon sokkal több a javítási költsége. Arra is figyelni kell, hogy a hűvös levegőt ne engedjük ki az ablakon, mert akkor folyamatosan dolgozni fog, hogy lehűtse a levegőt, viszont így több energiát használ fel ezzel megnövelve a villanyszámlát.

Hogyan is működik

Ahhoz, hogy tudjuk mit kell tennünk, tudnunk kell, hogyan működik a klíma. Amit mi látunk az egy kültéri és egy beltéri egység. Ezek között egy kis rész található a fojtás mely a kondenzátort és a párologtatót különíti el. A kondenzátor a kültéri egység része és a hűtőfolyadék lecsapódásában segít. A párologtató a beltéri egységben van és ebben a részben történik azok a gázok párologtatása, melyek hőfoka nagyon alacsony. Ez a folyamat hőelvonással jár és ez által a kompresszor megforgatja ezt a levegőt és a levegő lehűl a beltérben.

Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! – ez nem is volt kérdés számomra. A klimaglobal.hu nagyon kellemessé tette az estét és persze az utána következő munkálatokat. Mindenképpen őket fogom választani, mikor a következő stúdiómat megnyitom.