Glamour fotó a legcsodásabb gyöngy ékszerekkel

Mindig is nagyon büszke voltam azokra a családtagokra és barátokra, akik valami egyedit, sajátot tudtak létrehozni. Több egyéni vállalkozó és cégalapító is van a családban, legutóbb pedig egyik legjobb barátnőm indította el saját vállalkozását.

Saját kezével készített gyöngy ékszereket árul. Most készül a webshop és az üzlethelyiség megnyitása is folyamatban van. Elképesztően büszke vagyok rá és úgy támogatom, ahogy csak tudom. Arra azonban nem számítottam, hogy fel fog kérni modellkedni csodás alkotásainak reklámozásához.

Azt találta ki ugyanis, hogy különféle stílusban készült képekkel fogja promotálni az ékszereket, hogy megmutassa, azok minden alkalomra megfelelőek. Akár elegáns, akár szexi, akár mindennapi szettekhez csodásan mutatnak.

A képek elkészítését Szoboszlai Krisztina fotósra bízta. A szoboszlaikriszti.hu nevű weboldalára talált rá, majd miután végigböngészte az ott található referenciafotókat és az Instagram oldalát is átpörgette megbizonyosodott arról, hogy vele szeretne együttműködni. Kriszti is vevő volt a dologra így meg is kezdődött az egyeztetés folyamata.

Kriszti rengetegféle fotózást vállal. Legyen szó kismama, gyermek, családi, esküvői vagy jegyes fotózásról, de akár portré, glamour fotó készítésről, nála mindenre van lehetőség. Barátnőm nem csak engem kért fel modellkedni, hanem két másik barátnőnket is. Úgy találtuk ki a koncepciót, hogy mindegyikünkről teljesen más stílusú képek fognak készülni. Rólam glamour fotók, másik két barátnőnkről pedig portré fotók és esküvői ruhás fotók lesznek majd megörökítve.

Kriszti nagyon profin állt az egész projekt elé és folyamatosan tanácsokkal segített minket. Ő ajánlotta végül a stúdiót is, ahol a képek készültek. Ő többször dolgozott már ott és tudta, hogy azon a helyszínen az összes stílusú fotó elkészítésére lesz lehetőség. Egy időpontot is megbeszéltünk, illetve egy szervezett napirendet is összeállítottuk.

Kriszti javaslatára több outfittel is készültünk, hiszen így sokféle kép készülhetett rólunk. Emellett az ő kiegészítői és ruhái közül is válogathattunk, mindezt ráadásul díjmentesen.

Az én glamour fotózásom elképesztően sikeredett. Kriszti borzasztóan profi és remekül instruált, hiába voltam sokszor bizonytalan a hiányos öltözékemben. A képek amellett hogy szexik és művésziek lettek, fókuszban maradtak barátnőm csodás ékszerei.

A barátnőimről készült fotók is csodásak lettek, mindenki nagyon elégedett volt. Kriszti személyében nem csak egy fotóst, hanem egy profi szakembert és egy nagyszerű embert ismertünk meg.

Megfogadtam, hogy egyszer magamtól is visszatérek hozzá, hogy egy önbizalomnövelő glamour fotózást tartsunk. Mindenki másnak is szívből ajánlom ezt, hiszen a végeredmény kivétel nélkül elképesztő lesz!