Ékszerek helyett szerelésre megy el a pénz

Az ékszerek mindig nagy népszerűségnek tudnak örvendeni hölgyek és urak körében is. Bevallom őszintén, hogy számomra egy kicsit mindig is távolinak tűnt ez az ékszeresdi dolog. Van egy barátnőm, aki hihetetlen nagy fanatikus, különösen, ha gyöngy ékszerekről van szó. Egyébként nagyon szépek és valóban mutatósak tudnak lenni, de valahogy továbbra sem érzem közelinek magamhoz. Persze ő már nagyon kioktatott a témában és kezdek egyre jobban képbe kerülni, hiszen szülinapra, karácsonyra, névnapra, szinte mindig valami hasonló ajándékra számíthat tőlem. De hát mit lehet tenni? Imádja őket. Nekem pedig nyilván az a fontos, hogy örömet tudjak neki okozni, még akkor is, ha nem mondhatóak túl nagy meglepetésnek ezek az ajándékok. Ettől függetlenül, ő is rendszeresen szerez be magának újabb és újabb csodaszép darabokat, úgyhogy gyöngyékszerből nála nincs hiány!

Bár azért mostanában igyekszik odafigyelni a költésekre, mert nemrég költözött össze a párjával egy új családi házba, ahol sajnos nem minden zökkenőmentes. Állandóan elromlik valami, ezek a meghibásodások pedig nem kevés plusz anyagi terhet helyeznek a vállukra. Képzeljétek, múltkor elkezdett folyatni a csap és eldugult a WC. Mindezt így egyszerre. Több sem kellett a barátnőmnek, elkezdett kutakodni az interneten cégek után, akik segítségükre tudnak lenni és képzeljétek talált egy nagyon kis szuper oldalt.

A vizgazfutesszerelo24 csapata elsődlegesen dugulás elhárítással, vízszereléssel, gázszereléssel és fűtésszereléssel foglalkozik, de ha esetleg karbantartani, felújítani, cserélni, vagy kiépíteni kell, akkor is számíthattok rájuk.

Budapesten és Pest megyében tevékenykednek, viszont a honlapjukon le tudjátok csekkolni az összes települést, szépen kirészletezték.

A csapat szaktudása nagyon magas szinten van. Képzeljétek, 5-7 évig tanulnak a szerelők, annak érdekében, hogy valóban profik legyenek és magabiztosan tudják végezni a feladatukat. Szerintem ez nem semmi! Alapvetően is nagyon ügyfélcentrikusak, a minőségi munkavégzés és a pozitív ügyfélélmény számukra az elsődleges, ezért pedig mindent el is követnek.

Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami nem kevés, így biztosak lehettek abban, hogy jó kezekben lesztek, ha esetleg beüt otthon a krach. Jó hír, hogy nemcsak családi házak esetében tudnak rendelkezésre állni, hanem lakások, társasházak, panelházak és ipari létesítmények esetében is. Így magánszemélyeken kívül a vállalkozók és cégek is igénybe tudják venni a különféle szolgáltatásokat.

A procedúra nem túl bonyolult. Telefonon, vagy a weboldalon be tudjátok jelenteni az éppen fennálló problémát, vagy pedig kérhettek visszahívást is, ha az úgy kényelmesebb. Az adott ügyintéző felteszi Nektek a szükséges kérdéseket, amelyek által meg lehet határozni már előzetesen is, hogy nagyjából mi lehet a hiba és utána a szerelők ki is fognak érkezni hozzátok. Ha valami SOS probléma adódik, akkor se ijedjetek meg, 0-24-es ügyeleti szolgálatot biztosít a vizgazfutesszerelo24 és akár 1 órán belül meg tudnak érkezni.

Szintén jó pont, hogy garanciát vállalnak az elvégzett munkára, ez pedig lehet 1 év, 2 év, 5 év, vagy pedig még 5 évnél is több! Látszik, hogy biztosra mennek. Ha pedig ez még nem lenne elég, akkor olyan számlát fogtok kapni a munkavégzés után, amelyet be tudtok nyújtani biztosító felé. Persze sokan azt gondolják, hogy ez átlagosnak számít, de sajnos nem így van. Ennek a számlának pedig az az előnye, hogy kicsit könnyíteni tudja az anyagi vonzatát a javítási folyamatoknak. Jól hangzik, ugye?

Ha bármi problémátok adódna, keressétek őket bátran, hiszen nemcsak a csodálatos gyöngyékszerek beszerzése számít, hanem egy jó szerelőé is!

vizgazfutesszerelo24