Ékszerek helyett most az egészségemre koncentrálok

Mivel városi ember vagyok, a covid időszaka alatt főleg a bolti rendszer változása miatt gyökeresen megváltoztak a vásárlási szokásaim. Egyrészt, mivel ekkora problémát jelentett a vírus, törekedni akartam az immunrendszerem megerősítésére, és az egészséges étkezésre. Olyan oldalakat kezdtem böngészni, ahol egészséges, cruelty free termékeket tudok vásárolni. Ezek voltak a fő szempontjaim, és így találtam rá a Biocity.hu webshopjára. Az oldal nagyon felhasználó barát, és minden terméknek nagyon informatív leírása van.

A két fő termék csoportjuk, a reform élelmiszerek, és az étrend kiegészítők, ezeken
belül talál az ember minden mást is: vitaminokat, amik nagyon jól jönnek a mai világban,
éppen azért mert többnyire nem figyelünk oda mit eszünk, mi marad ki, és főleg városon nagyon sok gyors kaját rendelünk, mert nincs időnk, vagy energiánk főzni. Mert, ha az ember négyig dolgozik, utána még vásároljon be mindent és kezdjen főzni hatkor, jó ha nyolcra tud enni. Én például tudom magamról, hogy hétvégén tudok főzni magamnak, és akkor csinálok annyit, hogy nagyjából szerdáig elég legyen, és akkor csak csütörtökön és pénteken kell rendelni, de még így is csak 3 fajta kaját eszek egész héten, ami elég rossz sokszínűség és vitamin bevitel szempontjából. Arról nem is beszélve, milyen ritkán eszek zöldséget/gyümölcsöt.

Ezért is nagyon jó a Biocity.hu, mert itt találsz, ha nem is friss, de aszalt gyümölcsöket tartalmazó termékeket. Főleg reggeli típusú étkezésekhez. Azért így mondom, mert én gyakran eszek “reggelit” vacsorára is. Az alapporaikat és a tésztáikat is nagyon szeretem, hiszen legalább nem kell huszonöt ezer fűszert megvennem, hogy meg tudjak csinálni mondjuk egy indiai szószhoz. Arról nem is beszélve hogy az ilyen egzotikus fűszerek extra drágák, és tudni kell, hol lehet ilyet kapni.

Mivel ezek a termékek még nem tartoznak a mindennapi élelmiszerek közé,
ezért az áruk is kicsit borsosabb, mint a szokásos, sarki boltéi, de nekem az egészségem jelenleg sokkal fontosabb, mint hogy esetleg egy-egy vásárlásnál többet fizetek.

Az étrend kiegészítők elrendezése nekem kimondottan tetszett, mert ugyan a reform élelmiszereknél is nagyon átlátható elrendezés szerepelt, de itt 
lehet az alapján válogatni közülük, hogy milyen problémára valóak: haj,
ízületek vagy hasonlók. Ez mellett pedig a vitaminok is mind fel vannak
tüntetve, így nem kell a sok fajta között bogarásznia az embernek, mielőtt
megtalálná a neki valót. De természetesen lehet használni a keresőjüket is, ha
valaki valami konkrétra akar terméket találni. Én például a nővéremnek kerestem szoptatós teát pár hete, mert nemrég született unokaöcsém, és elég nehezen indult meg a teje az első hét után, szóval, hogy ne kelljen még ezen is reteszelnie, gondoltam meglepem egy ilyen ajándékkal. Nem volt épp kitérő, mert nekem is épp akkor kellett újra töltenem a készleteimet tésztával, alapokkal, meg vitaminokkal, szóval kellemeset a hasznossal manőver volt. Az ukko szoptatós teáját rendeltem neki, ami 3 ezer forint volt, de mivel a márkaoldalon is ennyi, ezért teljesen mindegy volt, hogy honnan rendelem, és mivel jó sok mindent rendeltem, a szállítás ingyenes lett a végére, míg a márkaoldalról valószínűleg kellett volna szállítási költséget is fizetnem.

Na, de mennyibe kerül a szállítás és hasonlók? 13 ezer forint alatt 1300
forint a szállítás, fölötte pedig ingyenes, mind házhoz, mind pedig pick-pack
pontra. Hogyha csomag pontra kéred, akkor figyelni kell, hogy ne legyen több a
csomag tömege 5 kilónál, ezekre 7 ezer forintig 700 forint a szállítás, fölötte
ingyenes.

Én inkább pick-pack pontra kértem a rendelésemet, és mivel szeretek nagy bevásárlást csinálni, a 13 ezres határt sikerült is meghaladnom, de így legalább egy
jó darabig nem kell semmi életbevágót rendelnem innen, plusz a nővéremnek is lesz bőven teája.

Biocity.hu

Ha úgy gondolod, hogy neked is hasznos lehet a Biocity.hu webshopja, ne habozz és keresd fel őket. A jutalom rendszerüknek hála, valamennyit vissza is kapsz a vásárlásaid után. Ha érdekel mennyit, az oldalukon megtalálod az erre vonatkozó információkat. Persze, mint mindenhol, itt is minél többet vásárolsz, annál többet kapsz vissza.