A sok gyöngynyaklánc készítéstől fáj a nyaka a barátnőmnek

A barátnőm pár éve új hobbit talált magának, a különböző gyöngyékszerek készítését. Úgy tűnik, hogy egy igazi őstehetség, mert túlságosan sosem tanulta ennek a módszerét, de még is ösztönösen kiváló darabok elkészítésére is képes. Mostanra már ott tart ez a dolog nála, hogy külön munkaasztala van csak erre a célra, amin ott sokasodnak a felhasználásra váró gyöngyök. Bármit tud készíteni ezekből: karkötőket, nyakláncokat, bokaláncokat, sőt még fülbevalókat is.

Kitaláltuk, hogy ha már ennyire szereti ezt művelni, mi lenne, ha megpróbálna vele pénzt is keresni. Elkezdtünk különböző felületeken hirdetni és rövidesen érkeztek is a megrendelések. Ennek következtében az eddigieknél is többet foglalkozott a gyöngyfűzéssel.

Ahogy teltek a hónapok a kézügyessége egyre csak fejlődött és a megrendelők körében is egyre kelendőbbek lettek az árui. Ennek azért van egy hátránya is: a nyaka az utóbbi időben elkezdett fájni, hiszen a gyöngyökkel történő munka közben állandóan lefelé kell nézni, ami hosszútávon sajnos eléggé egészségtelen.

Ezért úgy döntöttem, hogy keresek egy helyet a számára, ahol rendbe hozzák a nyakát. Hamar meg is találtam erre a megoldást a következő oldalon keresztül: karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs. Egy kis olvasgatás után hamar meggyőződtem arról, hogy keresve sem találhatnék jobb helyet a kedvesem számára, így hamar foglaltam is a számára időpontot. A weboldalon található galéria különösen meggyőző erővel bírt a számomra, itt ugyanis kiváló fotókon mutatták be azt, milyen kellemes környezet is várja a betérő vendégeket.

Itt rengeteg féle masszázs közül van lehetőségünk választani: valamelyik inkább relaxációs, valamelyik viszont kifejezetten egy adott problémára összpontosít. Az utóbbi kategóriába tartozik a nyakmasszázs is, amire a barátnőmnek is szüksége van.

Miután a barátnőm hazaérkezett a nyakmasszázsról, lelkesen beszámolt nekem mindenről. Dicsérte a személyzet kedvességét is, akik segítettek neki feloldódni és elengedni magát. Elmondta, hogy a masszázs szalon igazán gyönyörűen van berendezve, ahova nagyon kellemes volt betérnie.

A legfontosabb persze maga a nyakmasszázs volt. Az ő esetében ez egy 60 perces program volt, de lehet kérni 30 illetve 90 percig tartó nyakmasszázst is, ha úgy kívánjuk. Elmondása szerint a masszőr nagyon értette a dolgát: profi és szakszerű mozdulatainak a segítségével a nyaki izmai fokozatosan fellazultak. Itt alapvetően az erősebb mozdulatok dominálnak, ahol nem használnak olajat sem, azonban a masszőr végig kérdezgette, hogy nem e túl erősek a kézmozdulatai. Ennek eredményeképpen egy rendkívül kellemes élményben volt része a barátnőmnek, ami után a nyaka újjászületett. Végre olyan mozdulatok végre hajtására is képes volt, melyeket mostanában inkább hanyagolt a fájdalom miatt.

Érdemes volt felkeresnem a karmathaimasszazs.hu/nyakmasszazs weboldalt, ugyanis azóta a barátnőm rendszeresen jár hozzájuk, hogy időről időre rendbe hozzák a nyaki izmait. Sőt, a barátnőm kitalálta azt, hogy mi lenne, ha meglepnénk magunkat egy páros masszázzsal. Az ötlet nekem is nagyon megtetszett, hiszen ez egy tökéletes közös program lesz a párommal. Ennek a szolgáltatásnak a keretében mindkettőnket meg fognak masszírozni, tökéletes szinkronban, így egyszerre élhetjük át ezt a fantasztikus élményt.

Annyira rákaptunk erre az élményre, hogy már bérlet vásárláson is gondolkodunk, melynek nagy előnye az, hogy ezeknek a használatával jelentősen kímélhetjük a pénztárcánkat.

Ezt a fantasztikus masszázsszalont bárkinek merem ajánlani. Kiváló választás arra az esetre, ha valamelyik izomcsoportunkban fájdalmat érzünk, vagy csak egyszerűen szeretnénk egy kellemes programban részesülni.