A kreatív fotófal lesz az esküvőnk egyik legnagyobb dobása

12 éves korom óta foglalkozom különféle gyöngyfűzési és gyöngyszövési technikák megtanulásával. Így amikor elkezdtem szervezni az esküvőmet, azon egyáltalán nem kellett gondolkodnom, honnan lesz majd ékszerem: evidens volt, hogy magamnak fogom elkészíteni pompás gyöngyökből.

Azon viszont rengeteget agyaltam, hogy milyen ötletes és kreatív program legyen az esküvőn, ami élvezetessé teszi a nagy napot, és lehetővé teszi azt is, hogy mindenki valami szuper ajándékkal a zsebében távozzon. A nagy gondolkodásban találtam rá a lehető legjobb lehetőségre: a selfiegépre.

A dolog szerelem volt első látásra. Szinte biztos vagyok benne, hogy egy kreatív fotófallal fogom feldobni az esküvőmet!

Mi is az a selfiegép?

A selfiegép lehetőségére a selfiegep.hu weboldalon akadtam rá. Az oldal – ahogy ez a nevéből is kiderül – ilyen gépek bérbeadásával foglalkozó céget takar. De mi is az a selfiegép? Nos… ezt én sem tudtam, amíg nem akadtam rá erre az oldalra. Azonban szerencsére itt mindent megtudhatunk, amit csak meg kell tudnunk. 🙂

Maga a gép tulajdonképpen egy kisméretű fotóautomata, amelyet praktikus méretei miatt egy rendezvényen (pl. céges összejövetelen, szülinapi bulin, esküvőn stb.) bármelyik sarokba könnyedén el tudunk helyezni. A selfiegep.hu által bérbe adott gépek tökéletes minőségű, tükörreflexes képek elkészítésére és azonnali nyomtatására képesek.

fotófal

A selfiegép hihetetlenül felhasználóbarát, ugyanis mindössze annyi a dolgunk, hogy megnyomunk egy gombot a kijelzőn és pózolunk a képhez. A rendezvény vendégei (legyen az munkahelyi buli, lagzi vagy bármi más) így apró és egyszerű, mégis ötletes és felejthetetlen ajándékot kaphatnak a kezükbe.

Ezt nyújtja pontosan a szolgáltatás

A selfiegep.hu selfiegép bérlés szolgáltatása nem csak egyszerűen annyiból áll, hogy kiviszik neked a gépet a helyszínre és lerakják. A gép bérlésével a következő csomagot kapod:

  • természetesen benne van az árban a tökéletes minőségű fényképek készítésére és azonnali nyomtatására képes selfiegép
  • emellett személyes asszisztenciát is biztosítanak, vagyis egy munkatárs a bérlés teljes ideje alatt segíteni fog abban, hogy a fényképek készítése valóban tökéletes élmény legyen
  • az elkészült képeket digitális formában is megkaphatják a rendezvény résztvevői, így azok garantáltan nem fognak elveszni
  • az alapszolgáltatás fehér háttér előtt készülő képeket nyomtat
  • a bérlés ideje alatt a géppel bármennyi kép képszíthető
  • a munkatárs a social media felületeken való megosztásban is segít
  • a gép 4, 6 vagy 8 óráig áll a rendezvény vendégeinek rendelkezésére.

Ha fotófalat is bérelsz, az élmény még egyedibb lesz

Láthatod tehát, hogy már önmaga az alapcsomag remek élményt jelent. Azonban egyéb szolgáltatások igénylésével még személyesebb ajándékká válhatnak a készülő fotók.

Az alapszolgáltatás részét képező fehér háttér mellett lehetőségünk van választani a cég által kínált hátterek közül, melyekkel még személyesebb emlékké varázsolhatóak a képek. A selfiegep.hu Fotófal menüpontjára kattintva megnézheted azokat a mintákat, amikkel egyedi fotófal hozható létre az eseményeden. Az érdeklődők összesen 9 féle fotófal közül választhatnak, akár többet is. A fotófal bérlése hátterenként 15 ezer forint, ami egyáltalán nem sok néhány egyedi fényképért, ami felbecsülhetetlen értékű emléket jelent majd.

Emellett a selfiegep.hu lehetőséget biztosít arra is, hogy a képeket olyan egyedi infókkal egészítsük ki, mint pl. céges rendezvény esetében a cég logója, vagy mondjuk esküvő alkalmával a nagy nap dátuma.

Továbbá szintén a készülő emlékek egyediségének növelését segíti a számos bolondos kiegészítő, melyet a cég szintén tud biztosítani a bérlés időtartama alatt.

Összegezve tehát: a selfiegép kiváló lehetőség arra, hogy olyan emléket adjunk egy esemény résztvevőinek, mely garantáltan egyedi és nagyon ötletes. A selfiegep.hu munkatársai pedig mindent – de tényleg MINDENT – megtesznek azért, hogy a fotózkodás valódi élménnyé és maradandó emlékké váljon. Ha neked is szükséged lenne egy kreatív és izgi show-elemre, mindenképp ajánlom, hogy nézz utána ennek az oldalnak!