A gyöngyfűző kurzuson ismertem meg a legjobb vízszerelőt

Habár a cím félrevezető, mert nem személyesen találkoztam akkor még az emlegetett vízszerelővel, de az elérhetőségét valóban ott kaptam meg. És ott hallottam róla az első, ám annál meggyőzőbb dicsérő szavakat is. Gyerekkorom óta tetszettek ugyanis a gyöngyből fűzött figurák, ékszerek, ezért is határoztam el, hogy végre valahára beiratkozom egy ilyen tanfolyamra. Érdekes módon nagyon sok hozzám hasonló korú asszony vett rajta részt (zömmel anyák vagy pedagógusok), szóval elég hamar oldott lett a hangulat. Miközben dolgoztunk kisebb csoportokban, kellemesen elbeszélgettünk erről-arról, főleg az élettel kapcsolatos praktikákról. Volt ott egy fiatalabb hölgy is, aki panaszkodott, hogy nemrégen sürgősen vízszerelőre lett volna szüksége, de ott maradt a bajban, mert nem talált senkit, aki hamar kijött volna hozzá, így több napig szenvedhetett. Erre mondta az egyik csoporttársunk, hogy legközelebb keresse fel a vizszereles.net oldalát, ő egy ideje már csak őket hívja, ha ilyen jellegű baj van.

Hogy egy kicsit érthetőbb legyen, mert természetesen azért is, hogy eldicsekedjen a tapasztalatával, ecsetelte is röviden, mi mindenre számíthat az, aki a vizszereles.net oldalára látogat, illetve aki ezeket a szakembereket hívja segítségül. Ez egy meglehetősen régóta működő vállalkozás, jó három évtizede vannak a pályán, és a vízszerelés mellet egyaránt foglalkoznak duguláselhárítással, csőszereléssel, csaptelepek bekötésével, vízvezetékek kiépítésével, szóval mindennel, ami vízzel kapcsolatos. Sőt, még fűtésszereléshez is lehet őket hívni, mivel erre is fel vannak készülve, ilyen képesítéssel rendelkező kollégáik is vannak. Elismerően füttyentettünk, hogy az igen, ilyen szakik sem teremnek minden bokorban.

Aztán jött a hab a tortán: mindamellett, hogy egész Budapesten bárhová kimennek, Pest megye minden településére is ugyanúgy riaszthatóak. És ezt itt akár szó szerint is lehet érteni, ugyanis az ügyfélszolgálatuk a nap 24 órájában hívható, és vészhelyzet esetén akár már egy órán belül is ott lehetnek a helyszínen. Vagyis a vizszereles.net munkatársai gyakorlatilag egy vízszerelő rohamcsapat, akik gyorsan reagálnak, és mindenféle vízzel kapcsolatos gondot remekül elhárítanak. És csak fel kell őket hívni egyeztetni az oldalukon található telefonszámon, de akár visszahívást is lehet tőlük kérni, ha úgy hozza a lépés, vagy úgy kényelmes valakinek.

vizszereles.net

Persze szóba került az árszabás is, ám a csoporttársunk szerint ha nem élünk a szuper-extra gyors lehetőséggel, azaz nem kell minél hamarabb vagy hétvégén kimenniük valahová, akkor teljes mértékben elfogadható, teljesen átlagos (vagy annál talán kicsit alacsonyabb) áron dolgoznak. Viszont ha vészhelyzet van, és 1-2 órán belül szükség van a segítségre, akkor, azt hiszem, a pénz az, ami miatt a legkevésbé érdemes aggódni. És teljesen hivatalosan, legálisan csinálják, mindenről számlát adnak. Olyan számlát, amit bármelyik biztosító elfogad kártérítési ügyben, hiszen a vizszereles.net szakemberei mind elismert, jelentős szakképesítéssel rendelkező emberek. Azt hiszem, nagyjából ennyi elég is lenne bárki számára, hogy meg legyen győzve.

És tudjátok mit? nagyon jól jött, hogy alaposan megjegyeztem mindezt, ugyanis a tanfolyam után nem sokkal észrevettük a férjemmel, hogy a fürdőszobánkban a kádtöltő csap elkezdett szivárogni. Mint kiderült, már régi volt és elrepedt, így viszont folyamatos volt a vízveszteség, amit csak úgy figyelmen kívül hagyni finoman szólva luxus. Ellenben az uram kijelentette, hogy ez már meghaladja az ő képességeit. A mosogató csapját még hajlandó volt kicserélni, azonban egy ekkora csaptelephez neki már se ereje, se eszközei. Úgyhogy itt volt az alkalom, hogy hasznosítsam az oktatáson szerzett egyéb tudást is, és felkerestem a vizszereles.net oldalát. Onnan kinéztem az elérhetőséget (és persze még egyszer meggyőződtem róla, hogy valóban lehet őket ilyesmivel keresni és meg is tudják csinálni) és amilyen gyorsan csak tudtam, fel is hívtam őket.

Végül kijelenthetem, hogy sem a csoporttársunk, sem pedig a vizszereles.net nem túlzott. Valóban nagyon segítőkésznek bizonyultak már az elejétől kezdve, és a megbeszélt napon és időben meg is jött a vízszerelők autója. Mivel tudták, hogy mire készüljenek, így minden szükséges eszközzel és új csapteleppel érkeztek, és láss csodát: pár órán belül már ott is volt a fürdőben a kicserélt, szivárgásmentes csaptelep. Meg kell mondanom, végtelenül elégedettek voltunk a munkájukkal, és ha legközelebb is hasonló történik, akkor is csak a vizszereles.net szakembereit fogjuk hívni. Sőt, másnak is ezt javaslom, aki Budapestről vagy Pest megyéből keres vizes szakembert, én csak jókat tudok írni róluk.