A gyöngy ékszerhez illő táska

Mindig is mániám volt az, hogy az öltözködésemet a legapróbb részletekig tudatosan megtervezzem. Még arra is szeretek odafigyelni, hogy a különböző ékszerereim színvilága passzoljon a ruhadarabjaimhoz és más kiegészítőimhez. Ezek közül szinte mindent megvásárolok, kivéve az ékszereimet. Ezeket mindig én magam készítem el, méghozzá gyöngyökből. Ez a hobbim már gyerekkoromban elkezdődött és a mai napig tart. Mikor kitalálok magamnak egy új szettet, mindig a saját gyártású gyöngy ékszereimet készítem el elsőre, és utána kezdek el hozzá ruhákat, cipőket és táskákat keresni. Mondhatná, azt is, hogy az ékszereim szabják meg, hogy mit fogok hordani magamon. Ez nálam egy megszokás, egyszerűen így alakult ki az évek során. Pár napja készítettem egy karkötőt, ami egészen különlegesre sikerült: „afrikai” színeket használtam fel, mondhatni, szafaris beütése volt. Ehhez kerestem magamnak egy passzoló táskát.

Nem volt egyszerű feladat, de végül rábukkantam a https://www.annataska.hu webáruházra, ahol végre sikerült egy olyan táskát találnom, ami passzolt az új összeállításomhoz.  Ez a táska egy Anekke női testtáska volt, ami szintetikus anyagból készült és a mérte is pontosan passzolt az elképzeléseimhez. Ami viszont a legfontosabb volt a táskát illetően, az a megjelenése: vegyes színeket használt, Kenya Safari Anekke stílusban. Ez a dizájn pontosan megfelelt az elképzelésimhez.

A keresőben rákerestem a Kenya Safari Anekke szóra, mert kíváncsi voltam, hogy van e még hasonló termékük. A weblap ki is dobott nekem kézitáskát is, ami hasonló volt az előbbi testtáskához design tekintetében. Végül a kézitáska mellett döntöttem, mert ez a kialakítás szimpatikusabb volt a számomra.

Plusz pont, hogy a webáruház pénztárcákat is kínál. Nem terveztem, hogy azt is vásárolni fogok, de teljesen megragadott egyik pénztárca, ami szintén Anekke márkájú volt, és a színvilága is passzolt a fentebb említett szettemhez.

Éreztem, hogy a https://www.annataska.hu webes áruházzal hosszú távú lesz a kapcsolatom, mert még rengeteg féle táskát találtam itt, amikről tudtam, hogy a későbbiekben szükségem lehet rájuk. Egyébként is könnyen elidőzik itt az ember, mert sok jó minőségi kép fogadja a látogatókat a termékekről, így biztosan tudni lehet, hogy mit is rendelünk. Egy adott táskáról sok esetben többféle szögben is készültek képek, a minél jobb illusztráció érdekében.

Külön megemlíteném, hogy az oldalon lehetőség van kedvezmények gyűjtésére is, így tényleg érdemes hosszútávon is látogatni és vásárolni erről az oldalról.

Van lehetőség arra is, hogy feliratkozzunk a hírlevelekre, ahogy azt én is megtettem. Ez több okból is megéri. Egyrészt első kézből értesülhetünk az újdonságokról, az akciókról. Másrészt pedig, hogy ha egyszerre regisztrálunk és feliratkozunk a hírlevélre, már az első vásárlás előtt kapunk kedvezmény pontokat, amiket rögtön fel is használhatunk.