>> Gyöngyékszer kezdőlapKi készíti mindezt?

Így volt...

Ki tervezi ezt a sok ékszert?

Kereki Krisztina vagyok, és a történetem 2008-ban kezdődött. Ekkor gondoltam úgy, hogy ki szeretném próbálni a gyöngyfűzést. Akkor már a harmadik gyermekemmel voltam itthon, és úgy éreztem, szükségem van egy olyan tevékenységre is, aminek látszatja is van - a házimunka és a gyereknevelés folyamatossága mellett.

Pedig én nem akartam!

Korábban sok mindent kipróbáltam, az üvegfestést, hímzést, papírt, szalvétát; egyik sem tartott sokáig. Majd pont a gyöngyfűzés fog lekötni? Haha!

Az első "ékszeremet" kínai kásagyöngyökből fűztem, zöld horgászdamilra! Kapocs helyett drótot hajlítottam hozzá, olyan bumfordit.

Azt gondoltam, itt meg is állok, elég volt... aztán mégis kíváncsi voltam, mit tudok kihozni a gyöngyökből.

Hobbinak indult, nem volt lehetőségem tanfolyamra menni, így saját kútfőből és az interneten talált segítőkész gyöngyfűzőknek a segítségével indultam el. Ez a tevékenység nagyon hamar magával ragadott, olyan szépséget fedeztem fel a gyöngyök által, amit mai napig nem nagyon tudok szavakba önteni. Élvezem, ahogy a kisebb-nagyobb üveggyöngyök a kezeim között összeállnak valami széppé, sokszor megismételhetetlenné.

2010-ben döntöttünk úgy a családdal, hogy hivatássá váljon mindaz a tudás és munka, amit a 2 év folyamán a napi gyöngyfűzés során megszereztem.

Munkám során a legfontosabb számomra vevőim elégedettsége, mind a minőség, mind a kiszolgálás tekintetében. Ékszereimmel szeretném kifejezni mindazt az értéket, amit egy nő képvisel, miközben annyi területen kell helytállnia.

Célom, hogy mindaz a szépség és érték, ami az általam készített gyöngyékszerekben megjelenik, a számodra is elérhető legyen!

Hiszem, hogy amit én jó szívvel és lélekkel, gondos odafigyeléssel készítek, az valamiképp továbbmegy, miközben az ékszer gazdát cserél. Aki kézimunkázik vagy alkot, és konkrétan valaki számára készít bármit, tudja, hogy minden öltésnél, mozdulatnál arra gondolunk, aki kapni fogja.

Ha nem is tudhatom minden esetben, kihez fog kerülni az ékszer, mégis azt tapasztalom az évek távlatából, hogy előbb-utóbb mindegyik megtalálja a neki való helyet, otthont. Csak ki kell várni.

Ahogyan sok esetben a gyöngyök határozzák meg, mivé szeretnének válni, az ékszer is megválasztja a maga tulajdonosát!

Ha megfog valamelyik ékszer, ne habozz megkérdezni, el lehet-e újból készíteni, vagy megrendelhető-e más színben, méretben! Akár emailben, akár a termékeknél levő űrlapon keresztül minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Gyöngyfűzés oktatásra is van lehetőség!

Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld a gyöngyfűzést mint hobbit, akkor elindulásnak ajánlom az ezzel foglalkozó weboldalamat: http://gyongy-tanfolyam.hu

Szeretettel üdvözöl:

Kereki Krisztina

FacebookTwitterGoogle bookmarkJP-Bookmark

Vevőim mondták

Böbe

Szia Kriszti!

Most van pár perc időm írni, két fánksütés között. Csak azt akartam, hogy tudjál róla mekkora sikere volt ma az ékszerünknek. Még reggel ott vacilláltam a tükör előtt,

Bővebben...

Figyelem!

2017.01.07-től visszavonásig

CSAK KÉSZLETRŐL lehet vásárolni, 

KIVÉTEL az esküvői ékszerek, melyekre rendelést felveszek.

Megértéseteket köszönöm, a készleten lévő ékszerek köre apránként bővülni fog.

 

Bevásárlókosár

 x 
A kosár üres
Go to top