Ki tervezi ezt a sok ékszert?

Kereki Krisztina vagyok, és a történetem 2008-ban kezdődött. Ekkor gondoltam úgy, hogy ki szeretném próbálni a gyöngyfűzést. Akkor már a harmadik gyermekemmel voltam itthon, és úgy éreztem, szükségem van egy olyan tevékenységre is, aminek látszatja is van - a házimunka és a gyereknevelés folyamatossága mellett.

Pedig én nem akartam!

Korábban sok mindent kipróbáltam, az üvegfestést, hímzést, papírt, szalvétát; egyik sem tartott sokáig. Majd pont a gyöngyfűzés fog lekötni? Haha!

Az első "ékszeremet" kínai kásagyöngyökből fűztem, zöld horgászdamilra! Kapocs helyett drótot hajlítottam hozzá, olyan bumfordit.

Azt gondoltam, itt meg is állok, elég volt... aztán mégis kíváncsi voltam, mit tudok kihozni a gyöngyökből.

Hobbinak indult, nem volt lehetőségem tanfolyamra menni, így saját kútfőből és az interneten talált segítőkész gyöngyfűzőknek a segítségével indultam el. Ez a tevékenység nagyon hamar magával ragadott, olyan szépséget fedeztem fel a gyöngyök által, amit mai napig nem nagyon tudok szavakba önteni. Élvezem, ahogy a kisebb-nagyobb üveggyöngyök a kezeim között összeállnak valami széppé, sokszor megismételhetetlenné.

2010-ben döntöttünk úgy a családdal, hogy hivatássá váljon mindaz a tudás és munka, amit a 2 év folyamán a napi gyöngyfűzés során megszereztem.

Munkám során a legfontosabb számomra vevőim elégedettsége, mind a minőség, mind a kiszolgálás tekintetében. Ékszereimmel szeretném kifejezni mindazt az értéket, amit egy nő képvisel, miközben annyi területen kell helytállnia.

Célom, hogy mindaz a szépség és érték, ami az általam készített gyöngyékszerekben megjelenik, a számodra is elérhető legyen!

Hiszem, hogy amit én jó szívvel és lélekkel, gondos odafigyeléssel készítek, az valamiképp továbbmegy, miközben az ékszer gazdát cserél. Aki kézimunkázik vagy alkot, és konkrétan valaki számára készít bármit, tudja, hogy minden öltésnél, mozdulatnál arra gondolunk, aki kapni fogja.

Ha nem is tudhatom minden esetben, kihez fog kerülni az ékszer, mégis azt tapasztalom az évek távlatából, hogy előbb-utóbb mindegyik megtalálja a neki való helyet, otthont. Csak ki kell várni.

Ahogyan sok esetben a gyöngyök határozzák meg, mivé szeretnének válni, az ékszer is megválasztja a maga tulajdonosát!

Ha megfog valamelyik ékszer, ne habozz megkérdezni, el lehet-e újból készíteni, vagy megrendelhető-e más színben, méretben! Akár emailben, akár a termékeknél levő űrlapon keresztül minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Gyöngyfűzés oktatásra is van lehetőség!

Ha kacérkodsz a gondolattal, hogy kipróbáld a gyöngyfűzést mint hobbit, akkor elindulásnak ajánlom az ezzel foglalkozó weboldalamat: http://gyongy-tanfolyam.hu

Szeretettel üdvözöl:

Kereki Krisztina

Vásárlóim mondták

Andrónyi Rita

Kedves Krisztina!

Ma megkaptam az ékszereket és mese szépek.  Nagyon köszönöm.
 
Üdvözlettel
Andrónyi Rita, Érd

Legújabb blogbejegyzés

Így készült Emese esküvői szettje!

Minden egyedi esküvői ékszer rendelés kihívás, és nincs nagyobb boldogság, ha sikerül megalkotni az ÁLOM ékszert!

Bővebben...:

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1090 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1310 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1240 Ft
  • PostaPonton: 1440 Ft
  • MPL futárnál: 1660 Ft
Go to top