Aki szereti a gyöngyöket, az nem csak ékszerként hordja őket szívesen, hanem szívesen díszíti vele a ruháit és kiegészítőit is. Ragasztó, gyöngyök és kreativitás szükséges csupán, és máris megújulnak, színesebbé és teljesen egyedivé válnak a megunt dolgaink. Bizony, amit te magad készítesz, az nem fog veled szembejönni az utcán!

 

Most mutatok 4 ruhadarabot, amit gyöngyökkel díszíthetsz:

1. Cipők

Ezt az egyszerű cipőt sok-sok apró és színes gyönggyel díszítették. Az indiános stílus ráadásul éppen divatban is van, úgyhogy nemcsak egyedi, hanem trendi is ez a darab:A gyöngyöket cérnára fűzték, majd ragasztó segítségével rögzítették a szandálon. A ragasztót injekciós fecskendő segítségével juttatták a nehezen hozzáférhető helyekre, hogy ne kenődjön szét. Az igazítást praktikus egy fogpiszkálóval végezni.

2. Ruhák

A ruháidat is feldobhatod gyönggyel, hiszen sokkal elegánsabbá, nőiesebbé, csillogóbbá válnak tőle.
Itt is szükség lesz megfelelő ragasztóra, és persze óvatos bánásmódra a későbbiekben, hiszen a felragasztott gyöngyszemek elég könnyen lejöhetnek.
Persze nemcsak ragasztani lehet, rá is varrhatod a gyöngyöket. Bár tovább tart az elkészítése, de sokkal tartósabb lesz.


3. Szemüvegkeret

A napszemüvegek keretét is feldobhatod gyöngyös díszítéssel. Bár a téli napokon még nem a nyaralásra készülünk, autóvezetés közben jól jöhet egy csinos napszemüveg, főleg, ha közben a kreativitásunkat is ki tudjuk élni ezzel a tevékenységgel. Be kell kenni ragasztóval a szemüvegkeretet, majd jó erősen rögzíteni a gyöngyszemeket.

4. Flip-flop

Szintén nyári téma, de miért ne készíthetnénk el már most a jövő nyári lábbeliket? Csak néhány egyszerű flip-flopra és sok-sok gyöngyre  van szükség, és máris irigylésre méltó nyári kollekciót tudunk készíteni. Végre pontosan olyan színű lesz, amilyet szerettünk volna, és ami illik a kedvenc nyári szoknyánkhoz vagy fürdőruhánkhoz. A flip-flop műanyag pántjait szalaggal vonták be, majd ehhez rögzítették varrással illetve ragasztással a gyöngyszemeket.

Vásárlóim mondták

F. Katalin

Kedves Krisztina!

Meghozta a postás a 2 nyakláncot amit rendeltem:)
Gyönyörűek:) Mindkettőt a nyakamba akasztottam és most így járkálok itthon:)
A meglepetés ajándékokat is köszönöm:)

Legújabb blogbejegyzés

Így készült Emese esküvői szettje!

Minden egyedi esküvői ékszer rendelés kihívás, és nincs nagyobb boldogság, ha sikerül megalkotni az ÁLOM ékszert!

Bővebben...:

Kosár

 x 

A kosár üres

Keresés a boltban

Legújabb ékszerek a készletből

Szállítási díjak

Előre fizetés esetén:

  • személyes átvétel Szigetszentmiklóson vagy Dunaharasztin: 0 Ft
  • csomagautomatába kérve: 890 Ft
  • PostaPont: 1090 Ft
  • MPL házhoz szállítás: 1310 Ft

Előre fizetés lehet: 
átutalás
CIB pénztári készpénzbefizetés (+300 Ft)
rózsaszín postai csekk
PayPal

Utánvét esetén:

  • csomagautomatánál: 1240 Ft
  • PostaPonton: 1440 Ft
  • MPL futárnál: 1660 Ft
Go to top